POTRESNE FOTOGRAFIJE: Bacili čovjeka sa zgrade i kamenovali ga jer je homoseksualac! (VIDEO) - Volim Podgoricu

POTRESNE FOTOGRAFIJE: Bacili čovjeka sa zgrade i kamenovali ga jer je homoseksualac! (VIDEO)

Fotografije su izašle u javnost, a one prikazuju svu brutalnost režima ove terorističke grupe. Naime, kako prenose svetski mediji, jedan čovek kojem je povez bio preko očiju je bačen sa vrha tornja zato što je navodno homoseksualac-

Čovek za koga se pretpostavljalo da je gej bačen je sa zgrade, a odmah zatim kamenovan. Njega su ovako svirepo ubili pripadnici terorističke organizacije Islamska Država u Siriji.

Fotografije su izašle u javnost, a one prikazuju svu brutalnost režima ove terorističke grupe. Naime, kako prenose svjetski mediji, jedan čovjek kojem je povez bio preko očiju je bačen sa vrha tornja zato što je navodno homoseksulac. Nakon što je preživio pad sa tornja, kamenovan je do smrti.

Ovaj čovjek je kažnjen zbog toga što su ga optužili da ima homoseksualne tendencije i bačen sa sedmog sprata jednog tornja u gradu Tal Abiad.

Sirijska opservatorija za ljudska prava koja se nalazi trenutno u Londonu je izjavila kako je ovaj čovjek prije nego što je bačen i brutalno pretučen.

Nakon što je bačen sa sedmog sprata, čovjek je uspeo da ustane nekako, ali je onda okupljena masa okružila nesrećnog čovjeka i kamenovala ga do smrti.

Inače, u predjelima Sirije na kojima Islamska država drži kontrolu preljubništvo i homoseksualnost se kažnjavaju smrću, a već su i zabilježeni slučajevi pogubljenja žena koje su navodno počinile preljubništvo.

Pogledajte video na kojem Islamska država svirepo ubija ženu u Siriji:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com