SNP napušta i Martinović, sa Bečićem u buduću partiju - Volim Podgoricu

SNP napušta i Martinović, sa Bečićem u buduću partiju

Odlazak Alekse Bečića iz SNP-a i najava osnivanja nove partije, pokrenula je lavinu odlazaka nezadovoljnih, uglavnom, mladih članova ove partije. 

Potpredsjednik Opštinskog odbora i šef odborničkog kluba Socijalističke narodne partije u kolašinskom parlamentu Vladimir Martinović, podnio  je ostavku na članstvo i sve funkcije u toj stranci. Martinović je i član Glavnog odbora stranke. On je o tome obavijestio noviare na konferenciji za štampu.

“Kao što sam kazao prije i na dan Kongresa, jake partije nema bez jakog lidera. U prilog tome da sam nažalost bio u pravu svjedoči i sjednica Glavnog odbora (GO) SNP, gdje se dokazalo da Srđan Milić nema političke sposobnosti da partiju vodi pravim putem. Moram da istaknem da SNP ima najčasnije  i najpoštenije članstvo,  ali ne i predsjednika kakvog zaslužuje”, kazao je Martinović.

Martinović je kazao da će zadržati mandat u Skupštini opštine.

“Građani Kolašina znaju da sam ja taj mandat zaslužio i da mi pripada po sili zakona. Iskren, mandat ću zadržati i zbog toga, što ne bih volio da on pripadne nekom ko bi pokušao da izigra volju birača iskazanu 25. maja. Međutim, želim i da kažem da moj mandat nikada neće biti podrška Demokratskoj partiji socijalista ili Grupi birača”, rekao je on.

On je rekao da će “svoj dalji politički angažman  isključivo nastaviti onim putem kojim bude nastavio Aleksa Bečić.”

Pored Martinovića SNP su napustili i član OO Petko Bakić i predsjednik Asocijacije mladih te stranke u Kolašinu Vladan Rakočević.

SNP je nakon sjednice Glavnog odbora napustio Aleksa Bečić čime je pokrenuta serija istupanja iz partije.

Juče su partiju napustili i Zdenka Popović i 25 predstavnika mladih koji su vodili kampanju u Podgorici, a Velizar Kaluđerović je kazao da je zauvijek završio saradnju sa Milićem.

(Foto Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com