Zašto se ova žena nije nasmijala 40 godina - Volim Podgoricu

Zašto se ova žena nije nasmijala 40 godina

Tes vjeruje da je lična disciplina nesmijanja daleko efektnija od Botoksa. Koliko je daleko otišla u disciplini nesmijanja svjedoči i činjenica da se nije nasmijala čak ni kada je rodila ćerku. 

“Nemam bore zato što sam trenirala sebe da kontrolišem mišiće lica. Svi me pitaju da li sam ubrizgavala botoks, a to je sve zahvaljujući tome što se nisam nasmijala otkako sam bila tinejdžerka. Moja posvećenost se isplatila i nemam nijednu boru na licu. Da, sujetna sam u namjeri da ostanem mladolika, ali moja tehnika je daleko prirodnija od botoksa“, rekla je ona. 

Iako neki dermatolozi kažu da ima istine u tome, mnogi ne mogu a da se ne zapitaju kakav je to život bez smijeha. 

“Da, nesmijanje može biti efikasna antiajdž tehnika. To čak praktikuju i neke glumice“, kaže dr Nik Lav. – “Bore se upravo stvaraju kada konstantno rastežemo kožu. Botkos upravo ubija aktivnost mišića. Iako je nesmijanje jedan od metoda, vjerujem da je teško jako, a da ne pominjemo kako će biti vašem partneru i djeci.“ 

Pa, da li je vrijedno žrtvovati život ispunjen smijehom zbog nekoliko bora? 

“Nije kao da sam ja nesrećna. Volim život. Samo nemam potrebu da okolo idem sa osmjehom na licu“, kaže pedesetogodišnja kuvarica. 

Ideja da prestane da se smije nije došla prvenstveno zbog bora već strogog katoličkog školovanja. Kada je malo odrasla ona je shvatila da joj ozbiljan izraz lica najviše pristaje. 

Iako je nemoguće da je nešto ne nasmije Tes kaže da u takvim slučajevima ima spremnu tehniku. 

“Kada mi nešto postane smiješno naučila sam da kontrolišem mišiće tako što ih stegnem. Možda mi se samo uglovi usana malo pomere.“ 

Tes kaže da njenom suprugu ne smeta što se nikada ne smije jer, kako kaže, sebe smatra zanimljivom osobom, te uprkos nesmijanju nikome nije dosadno u njenom društvu.

(Superžena)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com