KATALIN NAĐI O NESREĆI: Bilo je strašno kada nas je udario Kalinić! - Volim Podgoricu

KATALIN NAĐI O NESREĆI: Bilo je strašno kada nas je udario Kalinić!

Katalin Nađi (47), državljanka Mađarske koja je teže povređena u nedJelju, kada je na „suzuki“ u kojem se nalazila sa još troje saputnika džipom „landrover“ naletio TV voditelj Milan Kalinić, napustila je u utorak oko 14.30 kruševačku bolnicu i otputovala kući.

– U autu su bili moj prijatelj, koji je vozio, sin i njegova devojka. Bilo je strašno kada nas je udario taj džip – uspjela je, uz pomoć ćerke koja loše govori engleski, da nam kaže Katalin.

Nakon konsultacija sa prijateljima koji su došli po nju, odbila je da govori o detaljima nesreće. Njoj je u sudaru polomljena podlaktica desne ruke i ima ogromnu posekotinu i modricu iznad levog oka.
– Zadržana je u bolnici na posmatranju jer su prilikom pregleda na ultrazvuku ljekari posumnjali na unutrašnje povrede u predjelu stomaka. Srećom, nije bilo ništa ozbiljnije. Njen prijatelj Ferenc G. je u nedelju uveče prebačen u Beograd. On ima samo jedan bubreg, a pošto je drugi bubreg krvario, preventivno je proslijeđen u Klinički centar – priča sagovornik „Alo“.
Svi državljani Mađarske na čiji auto je svojim džipom naleteo Milan Kalinić su iz gradića Orošhaza, u blizini granice sa Rumunijom. U nedelju su pošli na kraći, porodični odmor na Kopaonik.
– Kalinić je u nedjelju po podne nekoliko sati proveo u bolnici. Pokušao je da uđe na intenzivnu njegu kako bi vidio u kakvom su zdravstvenom stanju povrijeđeni Mađari. Kada mu je objašnjeno da ne može da uđe u šok-sobu malo se smirio, a kada je čuo da će muškarac biti transportovan u Beograd, ozbiljno se zabrinuo – dodaje sagovornik „Alo!“.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com