Montenegro Airlines: Vikend paketi sa boravkom u hotelu Regent - Volim Podgoricu

Montenegro Airlines: Vikend paketi sa boravkom u hotelu Regent

Crnogorska avio-kompanija Montenegro Airlines nudi novi vikend relax paket aranžman po cijeni od 249 eura koji obuhvata avio-prevoz na relaciji Beograd -Tivat-Beograd, transfere ka aerodromu, dva noćenja sa doručkom i boravišnu taksu, a svim korisnicima paketa na raspolaganju su svi sadržaji koje nudi hotel Regent Porto Montenegro.

Ova avio kompanija je uspostavila saradnju sa renomiranim hotelom Regent Porto Montenegro, čime je obogatila svoju već postojeću ponudu aranžmana za Crnogorsko primorje. Tako je ovaj paket plod uspješno započete saradnje između nacionalnog avio-prevoznika i ovog hotelskog zdanja u Tivtu.

Iz Montenegro Airlines-a su napomenuli da su polasci iz Beograda svakog petka ili subote redovnim letom u 9:35 časova, dok je povratak iz Tivta svake nedjelje u 14:30 ili svakog ponedjeljka u 8:15 časova.

U ponudi Montenegro Airlinesa, pored ovog hotela, nalazi se širok izbor paket aranžmana sa mogućnošću izbora mjesta, kao i  hotela, duž crnogorske obale, kao što je hotel Avala Resort&Spa u Budvi, hotel Monte Casa Spa&Wellness u Petrovcu, hotel Maestral, Resort&Casino u Pržnu, kao i ostali hoteli u drugim mjestima.

Sve dodatne informacije o aranžmanima mogu se dobiti u poslovnici Montenegro Airlinesa, u ulici Knez Mihailovoj broj 23, 11000 Beograd, kao i na web sajtu www.montenegroairlines.com.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com