Voz udario u džip, 7 osoba stradalo - Volim Podgoricu

Voz udario u džip, 7 osoba stradalo

Najmanje sedam ljudi je poginulo u predgrađu Njujorka kad je putnički voz udario u džip na željezničkoj pruzi, objavili su američki mediji.

Voz je udario u vozilo oko 18.30 po lokalnom vremenu, pri čemu je poginula vozačica džipa, dok je šest putnika iz voza poginulo kad se zapalio jedan od vagona, prenijela je agencija AFP.

Spasilačke službe su brzo stigle na mjesto nesreće kako bi pomogle stotinama traumatizovanih putnika voza, koji je krenuo iz stanice “Grand sentral terminal” na Menhetnu. 

U sudaru u gradu Valhala, sjevernom predgrađu Njujorka, povrijeđeno je još 12 ljudi, objavila je televizijska stanica NBC. 

Do nesreće je došlo kad se rampa na prelazu preko pruge spustila na zadnji dio džipa, koji se zatim zaustavio na pruzi. Vozač je izašla da pogleda štetu na vozilu, a zatim se u njega vratila i ponovo krenula napred, kad ju je udario voz. Tada je izbio požar u džipu i prvih nekoliko vagona voza. 

Na Tviteru su objavljene fotografije na kojima se vidi vagon u plamenu, dok se iz njega izdiže gust oblak crnog dima. U vozu se u trenutku nesreće nalazilo oko 650 ljudi.

 

1 komentar

  1. I like what you guys are up too. Such smart work and reporting! Carry on the superb works guys I’ve incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com