Ćerka Vitni Hjuston skinuta sa aparata-zvanična smrt će nastupiti u narednim satima - Volim Podgoricu

Ćerka Vitni Hjuston skinuta sa aparata-zvanična smrt će nastupiti u narednim satima

Bobi Kristina Braun, ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna, skinuta je oko 20 časova po našem vremenu sa aparata za održavanje života! Otac, Bobi Braun, doneo je najtežu odluku, da dozvoli ljekarima da skinu ćerku sa aparata za vještačko održavanje životnih funkcija.

Procjenjuje se da će zvanična smrt nastupiti u narednim satima.

Bobi Kristina Braun (21), ćerka pokojne pjevačice Vitni Hjuston i Bobi Brauna, pronađena je prije nekoliko dana u kadi bez znakova života. Nju je pronašao njen suprug Nik Gordon oko 10.25 po lokalnom vremenu u kadi u njihovom domu u Rozvelu, i odmah joj je pružio prvu pomoć, dok nije došla policija i Hitna pomoć, koja ju je odvela u bolnicu.

Podsjetimo, diva Vitni Hjuston, Kristinina majka, pronađena je mrtva u kadi prije tri godine u Kaliforniji. Vitni je umrla u 48. godini. Ona je pronađena u kadi hotelskog apartmana 434 „Beverli Hilton“ hotela, bez svijesti i utopljena u vodu, a naknadno je proglašena mrtvom. Kao neposredan uzrok smrti navedeno je slučajno davljenje. Kancelarija okružne mrtvačnice Los Anđelesa je za uzrok smrti navela davljenje i posljedice srčane bolesti i upotrebe kokaina.

(Večernje Novosti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com