FUDBAL Crna Gora sa Češkom i Belgijom - Volim Podgoricu

FUDBAL Crna Gora sa Češkom i Belgijom

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igraće u prvoj grupi sa Češkom, Belgijom, Moldavijom, Letonijom i Maltom, odlučeno je danas žrijebom u Nionu. Šampionat će 2017. godine biti odigran u Poljskoj.

U drugoj grupi igraće Italija, Srbija, Slovenija, Republika Irska, Litvanija i Andora, u trećoj Francuska, Ukrajina, Škotska, Island, Makedonija i Sjeverna Irska, a u četvrtoj Portugal, Izrael, Grčka, Mađarska, Albanija i Lihtenštajn.

Grupu pet čine Danska, Rumunija, Jermenija, Vels, Bugarska i Luksemburg, u šestu su svrstani Španija, Švedska, Hrvatska, Gruzija, Estonija i San Marino, a u sedmoj Njemačka, Rusija, Austrija, Finska, Azerbejdžan i Farska ostrva.U grupi osam igraće Holandija, Slovačka, Turska, Belorusija i Kipar, a u grupi devet Engleska, Švajcarska, Norveška, Bosna i Hercegovina i Kazahstan

Pobjednici svih devet grupa plasiraće se na Evropsko prvenstvo, gdje ih već čeka domaćin Poljska, dok će četiri najuspješnije drugoplasirane ekipe igrati baraž za ostala dva mjesta na završnom turniru. Kvalifikacije će početi krajem marta, a biće završene početkom oktobra naredne godine. 

1 komentar

  1. I am curious to find out what blog system you happen to be working with? I’m having some small security issues with my latest blog and I would like to find something more safe. Do you have any recommendations?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com