SNP “odbjeglim” članovima: Vratite mandate! - Volim Podgoricu

SNP “odbjeglim” članovima: Vratite mandate!

Glavni odbor Socijalističke narodne partije pozvao je poslanike i odbornike koji su napustili stranku da joj vrate mandate.

Kako je saopšteno iz SNP-a, na sjednici Glavnog odbora te stranke dogovoreno je da se održe sjednice opštinskih odbora partije u Podgorici, Herceg Novom i Nikšiću.

“Glavni odbor SNP pozvao je poslanike i odbornike koji su mandate stekli sa liste SNP, a u međuvremenu su napustili partiju, da iste vrate partiji”, navodi se u saopštenju.

Na sjednici Izvršnog odbora SNP-a, koja je predhodila Glavnom odboru, za sekretara tog stranačkog organa jednoglasno je izabran predsjednik opštinskog odbora Danilovgrad, Spasoje Kovačević.

 

1 komentar

  1. I found your blog website on google and verify a couple of of your early posts. Continue to maintain up the very good operate. I simply further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Looking for forward to studying more from you in a while!? I am typically to blogging and i actually respect your content. The article has really peaks my interest. I’m going to bookmark your website and keep checking for brand spanking new information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com