Brus Džener izazvao saobraćajni udesu - Volim Podgoricu

Brus Džener izazvao saobraćajni udesu

Brus Džener, bivši muž Kris Džener, majke sestara Kardašijan i Džener, jedan je od učesnika jučerašnje stravične saobraćajne nesreće u Malibuu, Kalifornija, u kojoj se našlo osam osoba u četiri automobila i svi sem Brusa su povrijeđeni, uključujući i jednu bebu, piše TMZ.

Svjedok navodi da je Džener svojim crnim Kadilakom Eskalejdom naletio na zadnji dio bijelog Leksusa što je izazvao lančani sudar. Dženerova porodica tvrdi da su Brusa proganjili paparaci, čak njih pet, i da je to glavni uzrok nesreće. S druge strane, ABC’s Eye Witness News navodi kako nigdje u blizini nije bilo paparaca. Taj važan detalj će još da razjasni policija.

Policija navodi da rijaliti zvijezda nije vozila prebrzo. Poslednje informacije govore da policija traži sudski nalog za provjeru Brusovog mobilnog telefona jer postoji sumnja da je u vreme nesreće slao poruke. Navode i to da će biti teško dokazati da je slao poruke baš u vrijeme same nesreće. Policija je sigurna da je Brus pokušao da izbjegne sudar prema tragovima guma njegovog automobila.

Policajci su na licu mjesta uradili alkotest, ali je on pokazao da Brus nije imao alkohola u krvi. Za poginulu ženu se vjeruje da je 69-godišnja komšinica porodice Kardašijan. Inače, u poslednje vreme Džener ne silazi sa naslovnica svjetskih magazina zbog promjene pola kojoj se trenutno podvrgava, mada on to do sada nije komentarisao.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com