Kotoranin na čelu kompanije “Knjaz Miloš” - Volim Podgoricu

Kotoranin na čelu kompanije “Knjaz Miloš”

Željko Maslovar, dosadašnji izvršni direktor „Knjaz Miloš Montenegro“ imenovan je za izvršnog direktora kompanije, sopšteno je iz kompanije.

Željko Maslovar rođen je 1962. godine. Posjeduje više od petnaest godina radnog iskustva u prodaji i marketingu.

Pet godina je proveo u industriji rentiranja automobila u Americi kao menadžer ekstra prihoda trener prodaje za firmu „Dollar Rent-a-Car“. Više od deset godina radio je u sektoru robe široke potrošnje i naftnom biznisu u Srbiji i Crnoj Gori. Karijeru u sektoru robe široke potrošnje započeo je 1995. godine kao menadžer proizvoda za program „Wrigley“ u uvozno-izvoznoj firmi „DiBek“ u Beogradu. Za predstavništvo danske firme „Stimorol“ u Beogradu radio je dvije godine kao nacionalni menadžer prodaje. 

U Crnoj Gori konstantno boravi i radi od 2001. godine, najprije kao menadžer prodaje britanske firme „Reckitt Benckiser“, proizvođača kućne hemije. Odmah nakon toga postao je menadžer prodaje za Crnu Goru hrvatske firme „Lura“proizvođača mlijeka i mliječnih proizvoda. U međuvremenu, pet godina je proveo na mjestu člana borda direktora crnogorske državne firme za naftnu industriju „Montenegro Bonus“ sa Cetinja.

Od 2005. godine nalazi se na poziciji izvršnog direktora kompanije „Knjaz Miloš Montenegro“.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com