Ronaldo slavio debakl i rođendan! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Ronaldo slavio debakl i rođendan! (VIDEO)

Najbolji fudbaler svijeta Kristijano Ronaldo našao se na meti kritika navijača Reala, ali i španskih medija, pošto je poslije debakla od gradskog rivala Atletika od 4:0 u subotu uveče napravio zabavu povodom 30. rođendana.

Vodeći sportski list “Marka” nazvao je Ronaldov potez “pravim šamarom” i “zabavom razdora”, a ni navijači na društvenim mrežama nijesu birali riječi za potez prve zvijezde kraljevskog kluba.

Na snimcima i fotografijama koji su “procurjeli” vidi se da je Ronaldo, između ostalih, ugostio drugog golmana tima Kejlora Navasa, defanzivca Pepea, Fabija Koentraa, Luku Modrića, Samija Kediru i Hamesa Rodrigeza, a da je goste zabavljao kolumbijski pevač Kevin Roldan.

Medijima posebno “bode oči” što među gostima nije bilo nijednog Španca, uključujući kapitene Ikera Kasiljasa i Serhija Ramosa, što je podgrijalo priče o klanovima u ekipi. List “Sport” prenosi da su upravo Kasiljas i Ramos tražili objašnjenje od Ronalda, kao i da je predsjednik Florentino Perez bio “bijesan kao ris” kada je vidio snimke.

U odbranu Portugalca stao je samo menadžer Horhe Mendes. On je za španski radio Kadena Ser izjavio da su njegovog klijenta objavljene fotografije sa zabave “veoma uznemirile”. On je naglasio da je Ronaldo bio očajan zbog poraza i da su njegovi saigrači proveli više vremena tješeći ga.

“Poraz ga je jako pogodio, jer je Ronaldo najveći profesionalac na svijetu. Kazao mi je da će na proslavi biti više od 40 đece i da mora biti prisutan, ali da se neće dugo zadržati”, izjavio je Mendes.

Real je trenutno vodeći na tabeli u Primeri sa 54 boda, ali sada samo sa bodom prednosti u odnosu na Barselonu.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com