POSTAJE LI CRNA GORA DIVLJI ZAPAD? Serija pljački i u Pljevljima! - Volim Podgoricu

POSTAJE LI CRNA GORA DIVLJI ZAPAD? Serija pljački i u Pljevljima!

Podgoričke ulice više nisu sigurne ni za koga. Svakodnevno na novinskim naslovnicama osviću razbojništva, otimanje tašni od starih i nemoćnih, napadi na zaposlene u trafikama, prodavnicama, poštanskim poslovnicama.

Najnoviji slučaj je Podgoričanke Slavice Živković (49) koju je razbojnik u Momišićima izbo nožem i oteo joj torbu sa 300 evra pazara sa trafike.

 

Ni u drugim gradovima Crne Gore nije mnogo bolje. bijeda, siromaštvo, očaj, droga, uzimaju svoj danak.

Serija razbojništava i pljački trgovinskih i ugostiteljskih objekata u Pljevljima nastavljena je i proteklog vikenda.

U petak uveče, nešto poslije 21.00, razbojnik je uz upotrebu noža oteo novac od radnice iz prodavnice “Herc 2” u Moćevcu.

Preksinoć, oko 20.00, naočigled zapanjenih mušterija i prolaznika, uz upotrebu noža, izvršene su oružane pljačke dva objekta u samom centru!

U vrlo kratkom vremenskom razmaku poharane su trgovinska radnja “Herc” pored Breznice, preko puta pijace, i “Ema” u prolazu pored “Herca”. 

Prije samo nekoliko dana dvojica mladića upala su u prostorije Hitne pomoći u Pljevljima i tražila da im se da izvjesna količina “dijazepama”. Kada ga nisu dobili jedan od njih prijetio da će krvoločnog staforda pustiti na ljekare.

Pretprošlog vikenda u subotu uveče oko 21.30 trojica maskiranih lopova upotrebom pištolja, za koji u policiji sumnjaju da je igračka, prisilili radnicu STR “Taša” u Ulici Blaža Jovanovića da im preda novac iz kase. Nakon što su ga uzeli, udaljili su se s lica mjesta, a iz policije je saopšteno da je istraga u toku.

Inače, ovo je u naselju Golubinja drugi put za sedam dana da razbojnici uz upotrebu oružja otimaju novac. Prije nekoliko dana su oko 22.00 u Avalskoj ulici oteli tašnu radnici jedne sportske kladionice misleći da nosi dnevni pazar.

Tokom decembra prošle godine u Pljevljima se desila serija pljački prodavnica, a na meti lopova nerijetko su bili i kiosci, iz kojih su uglavnom odnosili cigarete, ali i ambulante. 

Sumnja se da su ih, najvjerovatnije, poharali narkomani zbog ljekova za smirenje.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com