Recept za uklanjanje kamena iz bubrega - Volim Podgoricu

Recept za uklanjanje kamena iz bubrega

Svako ko je ikad doživio da mu “krene” kamen u bubregu i preživio taj bol, za koji kažu da je jedan od najjačih koje čovjek može da osjeti, to iskustvo ne bi poželio ni najvećem neprijatelju. Srećom, postoji jedna žitarica koja ima toliko ljekovita svojstva, da efikasno čisti bubrege od sluzi, pijeska i sitnog kamenja.

Obično proso je pristupačno, jednostavno i zaista čudesno sredstvo za liječenje bubrega. Mnogi tvrde da im je proso pomoglo da zaborave na probleme s bubrezima. U narodnoj medicini se koristi kao prirodni lijek za liječenje urolitijaze (stvaranje kamena u mokraći i urinarnom traktu). Efikasno čisti bubrege, eliminiše pijesak i sluz, uklanja sitno kamenje iz bubrega i bešike, pomaže kod ženskih bolesti i liječi cistitis.

Inače, proso je jedna od najpoznatijih žitarica koja posjeduje visoku hranljivu vrijednost i ljekovita svojstva.

Pred vama je čudesan i djelotvoran recept ruske narodne medicine koji će vam pomoći u čišćenju bubrega, izlučivanju sluzi, pijeska i sitnog kamenja.

Recept za uklanjanje kamena iz bubrega:

– Uveče jednu čašu (200 grama) prosa isperite u toploj vodi.
– Naspite proso u veću teglu (od 3 litre) i prelijte 2/3 tegle vrućom prokuvanom vodom. Poklopite, dobro promućkajte, umotajte u nešto toplo i ostavite da prenoći.
– Ujutru ponovo promućkajte. Primjetićete bijelu mutnu tečnost u tegli. To je vaš lijek.
– Izlijte tu tečnost iz tegle u drugi sud. Pijte u toku dana bez ograničenja, u bilo kojoj količini, kad god poželite.

Proso nemojte bacati. Skuvajte zdravu kašu koju možete da pojedete za doručak. (1 čaša prosa, 3 čaše vode, kuva se 15-ak minuta).

Naveče pripremite novu porciju za sjutradan, po istom postupku. Ovo treba piti 10-15 dana.

Nakon 10-15 dana kamen će se rastopiti i izaći će zajedno s urinom, a bubrezi su očišćeni od pijeska, sluzi i kamenja. Eliminisana je upala, obnovljeno je tkivo bubrega i organa urinarnog trakta.

Ova žitarica je pristupačna svakome. Nije skupa, možete je pronaći u svim radnjama zdrave hrane. Uvođenjem prosa u svoju ishranu doprinijećete zdravlju svojih bubrega. Prevencija je to o čemu je neophodno misliti, jer će vaš organizam izbjeći potencijalne bolesti i čistićete ga na prirodan način.

Mješavina limuna i maslinovog ulja, koja se koristi za čišćenje jetre, takođe podstiče razlaganje kamenaca kako u žučnoj kesi tako i u bubrezima.

 (fokus)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com