Šta kaže horoskopski znak vaše svekrve: Saveznik ili tiranin? - Volim Podgoricu

Šta kaže horoskopski znak vaše svekrve: Saveznik ili tiranin?

Astrologija daje savjete za najbolje načine ophođenja i ponašanja, kao i astrološki vodič za njenu ličnost.

Svekrva Ovan: U trenutku kada se bude približavala vašoj kući, osjećaćete se kao vojnik kome se približava general. U kuću ulazi kao uragan i ponaša se kao da je ne zanima vaš lični život, ali ne dozvolite da vas to zavara, zanima je više nego što možete da zamislite. Kuvanje će biti jedno od glavnih meta njenih napada, jer njen sin “pati” zbog vaše kuhinje. Ona je impulsivna i voli da u svemu, ne samo učestuje, već i gazduje. Zato je važno suprostaviti joj se od samog početka i zaustaviti ovaj snažni uragan od svekrve.

Svekrva Bik: Ona će biti ponosna na ženu svoga mezimca, ali kada se najmanje budete nadali podsjetiće vas na svoj testament; to će značiti da joj se nešto nije dopalo. Možda je pomalo materijalista, ali će biti idealni savjetnik za vaše finansije. Manijakalno zahtijeva čistoću i red. Ukoliko želite da je odobrovoljite nekim poklonom, obratite pažnju ne cijenu; neće je toliko zanimati ljepota koliko sama vrijednost poklona. Ukoliko joj previše budete ostavljali djecu na čuvanje, postoji “opasnost” da postanu razmažena i gojazna.

Svekrva Bizanac: Ukoliko na nju ostavite dobar utisak, biće kao da ste dobili na lutriji. Teško ćete je razumjeti, jer jedno misli, drugo govori, a treće radi. Ali, biće idealna za čuvanje djece jer posjeduje veliki osjećaj odgovornosti. Ima potrebu da se miješa u lični život svog sina, jer je to ono što je primarno zanima. Međutim, u vašoj zajedničkoj svađi, neće obavezno stati na njegovu stranu, ali ne zato što vas mnogo voli, već zbog njenog osjećaja pravičnosti ili zbog trenutnog raspoloženja.

Svekrva Rak: Ona je zaista pravi Rak. Nije ni nagla, ni opasna, ali zato je u stanju da lije krokodilske suze za svaku sitnicu. Njene neprestane promjene raspoloženja je čine izuzetno razdražljivom. Ne pokušavajte da je slažete, jer ima nevjerovatnu intuiciju, a za njenu hranu koristite samo izraze tipa savršeno, sjajno, jedinstveno, jer će vas u suprotnom staviti na crnu listu. Preterano je osjetljiva, ali sve što radi, radi da bi bila bliže svojoj djeci i porodici.

Svekrva Lav: Ovakva svekrva i nije bas najsrećnija prilika. U vama će ujedno vidjeti i svoju konkurenciju, zato od nje nemojte očekivati riječi hvale. Važno je da joj na početku pokažete zube, jer se upravo ona smatra jednom od najinteligentnijih žena zodijaka, i vrlo je moguće da će igrati prljavu igru sa vama. Neprestano će kontrolisati vas, vašu kuću i svaki korak, jer ona jednostavno ima urođenu potrebu da sve nadgleda i upravlja svakom situacijom. Pozitivna strana je sto je odličan pedagog, i uprkos velikoj ljubavi koju oseća prema unučićima, nikada ih neće razmaziti.

Svekrva Djevica: Ona je mnogo razumnija i jednostavnija od ostalih koje pokušavaju da se nametnu. Ključ za uspjeh kod nje je čistoća! Ukoliko vam kuća ne bude dovoljna uredna i čista, uletaće u nju kao furija i praviti raciju pospremanja. Vrlo je štedljiva, pa je dobro da joj tražite savjet kada su u pitanju ekonomije; to će definitivno ojačati vaš odnos u budućnosti.

Svekrva Vaga: Ona će uvek biti vaša desna ruka, biće tu da vas podrži u situacijama u kojima je potrebna i u kojima je nepotrebna; a uglavnom će biti nepotrebna. Međutim, kada događaji dobiju opasan i nervozan ton, odlepršaće kao najnježniji leptirić; jer ona sa razmiricama ne može da se nosi. Uvijek će biti dobro raspoložena, a svoju penziju trošiće na skupe poklone svojim unucima.

Svekrva Škorpija: U ovom slučaju, veliki faktor je sreća. Svekrva Škorpija može da bude prava vještica i tiranin koja pogledom siječe svaku riječ i otvoreno vam pokazuje koliko vas ne voli. Sredine neće biti, ili će vas voljeti ili vas jednostavno neće podnositi. U oba slučaja, važno je da joj pokažete svoj stav i budete iskreni i direktni, jer to zaista cijeni. Ako pregrmite početak, vremenom ćete vidjeti koliko je osjećajna, pažljiva i koliko je u stanju da vam pruži podršku u svakoj situaciji.

Svekrva Strijelac: U ovakvoj situaciji, svekrva će biti potpuno odsutna. Smatra da njen sin nije više njena briga, već vaša, tako da se uopšte neće miješati u vaš život. Pored nje ćete se osjećati opušteno, a pošto se interesuje za okultni svijet, možete da zapalite cigaretu sa njom, pijete kafu i pričate o astrologiji, kartama i gledanju u pasulj. Sigurno će se u tom slučaju oduševiti vama.

Svekrva JaracMiješa se samo u finasnije, jer to je stvar koja je najviše okupira. Ostalo je pretjerano ne zanima, ali voli da kuva, peče, štrika i pravi kolače. Međutim, ne ostavljajte joj previse djecu na čuvanje jer će ih nevjerovatno razmaziti zbog svoje osjećajnosti. Ukoliko vam zatreba novac, ona će uvek biti tu, jer ga ima na gomili i uvijek će biti tu da vam da koristan savjet.

Svekrva Vodolija: Ova svekrva kojoj je najveći cilj opšte dobro svijeta, neće se skoro uopšte miješati u vaš brak. Biće zaokupljena članstvima u raznoraznim dobrotvornim organizacijama, udruženjima i crkvama. Ukoliko joj ne budete parirali intelektualno, manje će vas voljeti, ali će vas poštovati u oba slučaja. Ali, ukoliko joj zatražite pomoć, stvoriće se odmah pored vas u cilju da vam pomogne. Unuke će uvijek učiti da imaju svoju nezavisnost i svoje mišljenje.

Svekrva Riba: Neće vam izbijati iz kuće, ne iz zle namjere, već što ima potrebu da pomogne i da se osjeća korisnom. Ključ uspjeha je da je vješto držite na distanci, ali da joj stalno napominjete koliko vam je važna i koliko je od pomoći. To će učiniti da se osjeća prijatno. Ova mala manipulacija biće pomoć kod njenih čestih promjena raspoloženja; ali znajte da će vam biti od koristi i da će biti brižna prema unucima.

 (Stil)

1 komentar

  1. This is a appropriate weblog for everyone who is would like to find out about this topic. You already know much its virtually hard to argue to you (not that I really would want…HaHa). You actually put a whole new spin with a topic thats been revealed for decades. Great stuff, just excellent!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com