Otac nestale Nine Ljiljanić: Konačno isključeno samoubistvo - Volim Podgoricu

Otac nestale Nine Ljiljanić: Konačno isključeno samoubistvo

Tri sedmice od kada je nestala Nikolina Nina Ljuljanić (16) iz Danilovgrada, učenica Srednje medicinske škole u Podgorici, i mjesec dana od nestanka mladog Nikšićanina, studenta ekonomije Luke Markovića (20), a o njima još uvijek nema traga.

Pošto su nadležne službe, policija, vatrogasci, građani, prijatelji porodica, pretresle svaki žbun i prevrnuli svaki kamen u potrazi za ovo dvoje maldih ljudi, Interpol Podgorica raspisao je međunarodnu potragu za njima

Iz Uprave policije navode da intenzivno tragaju i preduzimaju sve zakonom propisane radnje na njihovom pronalasku.

Ninin otac Radomir pozvao je nedavno preko medija svoju mezimicu da se, ukoliko ga čuje, javi na bilo koji način i bolo kome. 

– Niko ne zna kako je roditeljima koji nemaju traga i glasa od svog djeteta, kazao je Radomir u TV emisiji Javnog servisa posvećenoj nestalim osobama.

Poslije gotovo 20 dana, očajni roditelji još uvijek nemaju nikakav trag. Međutim, ukoliko može postojati dobra vijest u ovom slučaju, ona postoji.

– Jedino što se može zaključiti jeste da je opcija samoubistva u ovom slučaju konačno isključena, kazao je otac Radomir za Dnevne novine.   

Potraga za Lukom, takođe, uprkos činjenici da su se pored policije, ronilaca, uključili brojni prijatelji, rodbina i komšije, još nije dala nikakve rezultete.

 

Mladić je nestao bez traga u noći između 12. i 13. januara nakon što je iz grada oko dva sata poslije ponoći taksijem došao do porodične kuće. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com