UBISTVO NIKŠIĆANINA DRAGA MAŠULOVIĆA: Komšija ga isjekao na komade zbog 20.000 evra - Volim Podgoricu

UBISTVO NIKŠIĆANINA DRAGA MAŠULOVIĆA: Komšija ga isjekao na komade zbog 20.000 evra

Obren Zirojević (35) uhapšen je zbog sumnje da je ubio, pa iskasapio Nikšićanina Draga Mašulovića (61), komšiju i poslovnog saradnika. Maić je prije nekoliko dana sahranjen u rodnom gradu a Nikšićani za njega imaju samo riječi vale. Mašlović je, inače, dugo godina živio i radio u Beogradu. 

Prema saznanjima Kurira, Zirojević je stravičan zločin počinio, navodno, zbog duga od 20.000 evra.

Iskasapljeni Mašulović pronađen je 1. februara u magacinu u podrumu zgrade u Ulici Jovanke Radaković, dok je Zirojević, kako je utvrđeno, zločin počinio u svom stanu u Ulici Vojina Ðurašinovića Kostje, u koji se preselio pre dvije godine.

Svađa u stanu

Da zločin bude još strašniji, porodice Zirojević i Mašulović bile su prve komšije u zgradi u Rableovoj ulici.
– Zirojević i Mašulović imali su zajednički posao, navodno su prodavali automobile. U jednom od tih poslova nastao je sporni dug, ali zasad nije utvrđeno ko je kome dugovao 20.000 evra. Zbog para su se, navodno, i sastali u Zirojevićevom stanu. Ubrzo je došlo do svađe – kaže izvor Kurira iz istrage.

Zirojević je tad, kako se sumnja, Mašulovića ubio udarcima palicom po glavi, nakon čega mu je brusilicom odsjekao ruke i noge.
– Udove je spakovao u četiri kese i Mašulovićevim „audijem TT“ prevezao ih i ostavio u magacinu – kaže naš sagovornik.

 Kako saznaje srpski Kurir, u policiji su zadržani Obrenova supruga i brat, koje danas treba da sasluša tužilac.

Liječio se u „Dr Laza Lazarević“

– On treba da odluči da li će oni biti uhapšeni zbog sumnje za saučesništvo u zločinu – kaže izvor Kurira.

U opsežnoj policijskoj istrazi zbog ubistva na Mirijevu saslušano je više od 100 prijatelja, komšija i poslovnih saradnika Draga Mašulovića.

 
– Među njima saslušan je i Zirojević. Međutim, u njegovim izjavama bilo je nelogičnosti, pa je policija po naredbi Višeg suda pretresla njegov stan. Tad su na spratu njegovog dupleksa, na mestu za ostavu, pronađene dvije Mašulovićeve natkoljenice.
 
Zirojević je odmah uhapšen, ali nije mogao da bude testiran na poligrafu, jer pije ljekove. On se, inače, ranije liječio u bolnici „Dr Laza Lazarević“ – kaže izvor Kurira.
 
U Mašulovićevom „audiju“ i magacinu, gdje su ostavljeni dijelovi njegovog tijela, pronađeno je dosta dokaza, a DNK analiza potvrdila je da se tragovi s lica mjesta poklapaju sa DNK uzorcima uhapšenog – kaže sagovornik lista.

Klinički psiholog Milan Kostić kaže za Kurir da u slučaju Zirojevića treba ispitati prirodu njegove bolesti, kao i da li je bolest postojala u vrijeme izvršenja djela.

 
– Potrebno je utvrditi sve činjenice – kad je došlo do ubistva i kasapljena i ko je sve u tome učestvovao. Teško da je jedna osoba sama preduzela niz postupaka kako bi se otarasila tijela – kaže Kostić.
 
Psiholog objašnjava da duševni bolesnici ne ubijaju zbog dugova.
– Osoba pod ljekovima teško može da ima određene vrste sposobnosti kako bi izvršila takav zločin. Oboljeli ne mogu ni da prikriju da su nešto uradili – kaže Kostić.
 
ŠOK  Komšije uznemirene nakon hapšenja Obrena Zirojevića 
MISLILI SMO DA JE NORMALAN

Komšije Obrena Zirojevića su u šoku! Potresla ih je i uznemirila vijest da je njihov susjed osumnjičen za stravičan zločin.
– Prije oko dvije godine kupio je nadograđeni dupleks. Živio je sa suprugom. Bio je fin, izgledao mi je kao normalan dečko. Nikad ne bih pomislila da je sposoban za tako nešto! Žena mu, navodno, radi u banci, a on je prije nekih pet godina radio kao komercijalista u „Veletabaku“ – kaže komšinica.

Ona dodaje da je Obren nedavno skinuo gips i da je otežano pomjerao lijevu ruku.
– Navodno se bio isjekao. Njegov stan je nadograđen, gore se i dalje izvode radovi, pa ništa sumnjivo nismo čuli. Najgore od svega mi je to što sam u ponedeljak uveče bila s njim u liftu – priča preplašena komšinica.

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com