Ovaj hrabri Rus skočio je u ledenu rijeku da bi spasio psa lutalicu! (VIDEO) - Volim Podgoricu

Ovaj hrabri Rus skočio je u ledenu rijeku da bi spasio psa lutalicu! (VIDEO)

Video na kojem je uhvaćen trenutak spašavanja psa u ledenoj rijeci osvanuo je ovih dana na Redditu i postao hit na društvenim mrežama i medijima. 
 
Nepoznati je junak je postao postao poluran širom svijeta, a priča je uskoro dobila objašnjenje.

Riječ je 21-godišnjem Rusu po imenu Ivan koji je bez dvoumljenja krenuo u borbu s ledenim pokrovom kako bi spasio nepoznatog psa, u čemu je i uspio.
 
“Kad su izašli na obalu, pas je bio prestravljen, a onda je odšetao. Ivan se malo zagrijao u autu, a onda je zamolio frenda da mu donese malo votke. Zajedno smo otišli do trgovine, a pas je bio tamo. Bio je to znak. Kupili smo mu kobasice i dali ime Rex te ga je Ivan odlučio zadržati. Mislim da se neće više odvajati od njega”, izjavio je jedan od očevidaca, prenosi Mashable. 
 
21-godišnji Ivan radi u lokalnoj fabrici za preradu drva, a ima srčanu manu zbog koje nije primljen u vojsku. Ipak, to ga nije spriječilo da spasi nepoznatog psa. 

 

2 komentara

  1. What i don’t understood is in reality how you’re no longer really a lot more well-appreciated than you may be right now. You are so intelligent. You already know thus significantly on the subject of this subject, produced me in my view consider it from a lot of various angles. Its like men and women are not interested until it is something to do with Woman gaga! Your individual stuffs nice. At all times handle it up!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com