PUTIN PRIJETI AMERICI: Objaviću dokaze da ste sami raznijeli Svjetski trgovinski centar! - Volim Podgoricu

PUTIN PRIJETI AMERICI: Objaviću dokaze da ste sami raznijeli Svjetski trgovinski centar!

Rusija sprema objavljivanje dokaza da su Vlada SAD i američke obavJeštajne službe umiješane u napad 11. septembra 2001. godine na Svetski trgovinski centar u Njujorku!

Američki stručnjaci tvrde da uprkos činjenici da su odnosi između Rusije i Sjedinjenih Američkih Država najlošiji još od hladnog rata, ovo je samo početak nastavka problema i nevolja. Dešavanja u svijetu predstavljaju ”zatišje pred oluju”, kako tvrde analitičari.

Rusija sprema objavljivanje dokaza da su Vlada SAD i američke obavještajne službe umiješane u napad 11. septembra na Svjetski trgovinski centar u Njujorku kako piše “Pravda”. U dokaze će biti uključeni i satelitski snimci.

Kako navodi ruski list, u dokazima se jasno vidi da je američko rukovodstvo organizovalo čitav napad, kao i kasniju manipulaciju javnog mnjenja.

”Pravda” piše da su SAD kreirale sliku da su američki građani žrtve međunarodnog terorizma, a da se iza svega toga zapravo krije želja SAD da kontrolišu izvore nafte na Bliskom istoku.

Da podsetimo, teoretičari zavjere već godinama optužuju SAD da je odgovorna za napad na Kule bliznakinje.

Dokazi će biti toliko ubjedljivi, da će u potpunosti razbiti objašnjenje američke vlasti za napad u Njujorku. Rusija na taj način želi da dokaže da SAD odavno koriste lažan terorizam kako bi držale svoje građane u strahu i kao povod za ratne operacije u stranim zemljama.

U slučaju da Putinova taktika uspije, to će predstavljati šok za javnost u Americi i izazvaće gnijev građana, kao i masovne proteste širom zemlje. S druge strane, dokazi da su SAD organizatori napada na Njujork, potpuno će diskreditovati Amerikance kao lidere u borbi protiv terorizma.

Pogledajte video:

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com