Donirala bubreg potpunom strancu, danas su vjereni i čekaju bebu - Volim Podgoricu

Donirala bubreg potpunom strancu, danas su vjereni i čekaju bebu

Kada je prije godinu dana Ešli Mekintur donirala bubreg čovjeku kog ne poznaje nije ni sanjala da će se udati za njega i roditi mu dijete.

Ešli je prije godinu dana načula mamu i baku kako pričaju o Deniju Robinsonu za kog su čule na radiju. Teška priča o Deniju koji je izgubio oca zbog tumora na mozgu i kome je potom izgorela kuća jako ih je rastužila, a onda su čule da je i sam Deni jako bolestan i ima problema s bubrezima. 

“Pomislila sam kako se tom čovjeku loše stvari dešavaju jedna za drugom i odlučila sam da mu pomognem“, kaže ona dodajući da je nulta grupa, te da nema nikakvih zdravstvenih problema. 

Sjutradan se prijavila za doniranje bubrega i obavila sva potrebna testiranja. Ipak, ona nije željela da upozna Dena sve dok ne bude sigurna da su rezultati testova kompatibilni. 

Sve je prošlo dobro, a nekoliko dana nakon operacije konačno su se upoznali. 

“Nismo ni slutili da bi nešto moglo da se desi među nama, ali kada smo počeli da pričamo imala sam osjećaj kao da ga poznajem cio život“, priča ona. 

Kada su se oboje oporavili od operacije počeli su da se zabavljaju, a Deni je nedavno zaprosio Ešli. Čini se da je nakon niza loših vijesti za Dena konačno krenuo red dobrih – poslije prosidbe saznali su da očekuju svoje prvo dijete. 

(super žena)

1 komentar

  1. Thank you for the good critique. Me & my friend were just preparing to do some research on this. We grabbed a book from our area library but I think I’ve learned better from this post. I am very glad to see such wonderful information being shared freely out there..

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com