MONSTRUM Srbin koji je ubio transseksualca u Beču napadao i pljačkao prostitutke! - Volim Podgoricu

MONSTRUM Srbin koji je ubio transseksualca u Beču napadao i pljačkao prostitutke!

Bečka prostitutka sa uličnim imenom Mina tvrdi da je nedavno bila žrtva Srđana T. koji je tokom saslušanja priznao da je ubio transseksualca turskog porijekla, Hande U.

Kako prenose austrijski mediji, Mina je izjavila da joj je Srđan prijetio pištoljem i da je htio da je opljačka.

– Imao je pištolj i napao me je. Plakala sam i ukočila sam se od straha. Srećom, policija je brzo došla na lice mjesta – ispričala je ova djevojka.

 Ona će biti saslušana u policiji, a austrijski mediji podsjećaju da ovo nije prvi Srđanov napad na prostituke u Beču. On je zbog dvije pljačke uhapšen 24. januara, dan prije nego što je policija otkirla tijelo ubijene transseksualke koju je, po sopstvenom priznanju, poslije seksa udavio.

 Policija navodi da je 23. januara upao u jedan “salon sa tajlandskom masažom” u Otakringu i opljačkao jednu djevojku koja je tu radila. Dan kasnije, 24. januara, uz prijetnju pištoljem opljačkao je još jednu ženu u njenom stanu u Beču.

 Kratko nakon ove pljačke policija je uspjela da ga locira i uhapsi. Prilikom privođenja kod njega je pronađen pištolj, kao i ukradene stvari pedesetčetvorogodišnje žene.

 

 

 

 

 

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com