Navike koje treba izbaciti ako želite da imate čvrste grudi - Volim Podgoricu

Navike koje treba izbaciti ako želite da imate čvrste grudi

1. Nosite pogrešan broj brushaltera ili ga uopšte ne nosite

Neke studije su pokazale da, ukoliko grudnjak ne podupire dovoljno vaše grudi, to može, vremenom, da izazove njihovo spuštanje. Druga studija je pokazala da žene koje ne nose grudnjak češće imaju viseće grudi, od onih koje ih nose. Izbor je na vama.

2. Ne pijete dovoljno vode

Voda je s razlogom “magično” piće. Ako ne pijete dovoljno ove tečnosti, vaša koža je postati gruba i naborana i to ne samo na vašem licu.

3. Ne štitite grudi od sunca

Volite da furate u toplesu na moru? To jeste seksi i oslobađajuće, ali ne zaboravite makar da stavite dosta kreme za sunčanje na vaše grudi. Izlaganje kože suncu dovodi do njenog preranog starenja, a samim tim i visenja.

4. Pušite

Osmogodišnja studija je pokazala da pušenje doprinosi opuštanju kože. Kako? Ono razbija prirodan elastin kože, koji je razlog vašeg mladalačkog izgleda.

5. Stalno varirate s težinom

Ukoliko stalno prekidate dijetu, pa joj se poslije nekog vremena naglo vraćate, to će se odraziti na vašim grudima. Vaša koša gubi elastin kad se ugojite, jer se razvuče. A kada smršate, to se prvo primijeti po vašim grudima, jer one sadrže najviše masti.

(24 sata)

 

1 komentar

  1. Attractive component to content. I simply stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing for your augment or even I achievement you access persistently rapidly.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com