POSLE TAJNOG VJENČANJA IPAK SVADBA: Nata i Ljuba prave veselje na salašu - Volim Podgoricu

POSLE TAJNOG VJENČANJA IPAK SVADBA: Nata i Ljuba prave veselje na salašu

Novosadska Barbika Nataša Bekvalac i rukometaš Ljuba Jovanović, koji su se pred matičarem tajno vjenčali prije četiri nedelje, ugovaraju intimno slavlje za maj, i to na porodičnom salašu nadomak Sremskih Karlovaca.

Mladenci su se na ovaj korak odlučili zbog mnogobrojnih prijatelja koji im danima čestitaju sklapanje braka i žele sa njima da “zaliju“ ovu srećnu vijest.

– Oboje su željeli da bez pompe i svadbe svoju ljubav krunišu brakom, ali očigledno da je to neizvodljivo. Danima telefoni ne prestaju da im zvone, jer ih zovu rođaci i prijatelji kako bi im čestitali početak nove etape u životu uz želju da se okupe i u to ime nazdrave.

To ih je navelo da počnu da razmišljaju kako da pedesetak najbližih svatova okupe na salašu novosadske barbike, na kojem Bekvalčevi imaju kuću. To ne bi bila klasična terevenka već jedan vid druženja sa najmilijima. S obzirom na to da Nataša tokom ljetnje sezone ima puno nastupa, slavlje će najvjerovatnije biti u maju – kaže naš izvor blizak paru i dodaje:

– Nataša je na salašu slavila rođendan, dok se njena sestra Kristina na vječnu ljubav zaklela, sada već bivšem suprugu Ivu Martinoviću, takođe na ovom mjestu. Ona je oduševljena proljećem na salašu, jer je sve u zelenilu, pa i najmanja dekoracija ambijent čini romantičnim.

Pjevačicina ćerka Hana posebno se obradovala ovoj ideji jer bi voljela da vidi mamu u vjenčanici. Za dekoraciju i ketering svakako bi zadužili agenciju za venčanja jer je Nataša veliki detaljista. Ostaje samo da novopečeni mladenci donesu definitivnu odluku i podijele pozivnice.

(alo.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com