BIZARNO: ISPOVJEST ZOOFILA Ni sa jednom ženom mi nije bilo kao sa delfinom - Volim Podgoricu

BIZARNO: ISPOVJEST ZOOFILA Ni sa jednom ženom mi nije bilo kao sa delfinom

Ako ni po čemu drugom, nekadašnji istraživački novinar Malkolm Brener, postao je poznat tako što je sedamdesetih godina imao ljubavnu aferu sa delfinom po imenu Doli!

Brener kaže da je njihova “veza”, za koju tvrdi da ju je inicirala Doli, bila romantična, kratka i seksualna. Ta velika ljubav se dogodila u tematskom parku na Floridi, državi u kojoj i danas 63-godišnji Brener živi.

Ovu ludu ljubavnu priču Brener je ovekovečio u svom autobiografskom romanu “Vlažna boginja” (Wet Goddess).

Fatalan susret

Breneru se ovaj fatalni susret dogodio kada je imao 19 godina, pa i ne čudi činjenica da je imao problema prilikom same konzumacije seksualnog čina.

U svojoj ispovijesti on je rekao da je za njegove zoofilske sklonosti djelimično kriv i jedan dječiji psihijatar koji ga je zlostavljao.

 – Ljudi odmah pomisle da te seksualno privlače i djeca, što uopšte nije istina – kaže Brener.

 Inače, Brener je opisao i trenutak kada je prvi put osjetio ljubav prema životinjama:

 – Imao sam pet godina i gledao sam jedan Diznijev crtani film – povjerio se Brener.

Ljubav na prvi pogled

On se prisjetio i trenutka kada je prvi put video Doli.

 

– Voda je bila veoma hladna, ali odmah sam znao da je posebna. Kada me je prvi put dotakla osjetio sam se postiđeno. Nisam ja odabrao da budem zoofil. Po svaku cijenu sam želio da je izbjegnem, a ona se ponašala kao da je znala moju tajnu. Trebalo joj je bukvalno 3-4 mjeseca da me pridobije i uvjeri da mi je i intelektualno dorasla – prisjeća se on.

Brener smatra da je njegova nezrelost predstavljala problem u vezi.

Iako je do sad bio dva puta u braku, Brener tvrdi kako sa nijednom ženom nije osjetio takvu prisnost kao sa Doli i da mu je gubljenje nevinosti bilo kao da “vodi ljubav sa čitavim okeanom”.

(blic.rs)

 

1 komentar

  1. Good – I should definitely say I’m impressed with your blog. I had no trouble navigating through all tabs as well as related info. The site ended up being truly simple to access. Nice job…

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com