Parovi koji ruše stereotipe - Volim Podgoricu

Parovi koji ruše stereotipe

Ukoliko još uvijek niste našli svog idealnog partnera, pa ste zbog toga Dan zaljubljenih proveli sami, nemojte da očajavate, jer nisu očajavali ni oni za koje nikad ne biste pretpostavili da će naći srodnu dušu.

Ovi parovi ruše sve stereotipe i dokazuju da ljubav dolazi u svim oblicima i veličinama, kao i da je svijet prepun različitih tipova ljudi, koji imaju različite preferencije kad je u ljubav u pitanju.

1. Mogao bi da joj bude praunuk, ali…

Ako do sad niste povjerovali da ljubav ne zna za godine, sigurno niste čuli za dugogodišnju romansu između tridesetjednogodišnjeg Kajla Džonsa i njegove 60 godina starije “devojke” Mardžori Mekul. Oni su počeli vezu još 2009. i zajedno su već šest godina, uprkos ogromnoj razlici u godinama. Mardžori i Kajl su jako srećni i kažu da svakodnevno jedno iz drugog izvlače ono najbolje.

– Svako je čudan na svoj način. Nekim muškarcima se dopadaju plavuše, nekima crnke, neki vole punije ili mršave žene, a neki žene drugih rasa. Tako i ja, najviše uživam u društvu starijih žena – priča Džons.

Mardžori, koja je prije njega bila sama skoro četiri decenije, kaže da je on čini mladom i živom, ali da se ponekad osjeća kao da joj je sin. Dok ne uđu u krevet.

2. Ljubav uprkos visinskoj razlici

E, ovo je veza na daljinu koja uspjeva. A kolika je razdaljina između ovog para? Cijelih 41 centimetar i to u visini. Brazilski model Elisani da Kruz Silva, sa svojih nevjerovatnih 2,5 metra drži rekord kao najviša tinejdžerka u Brazilu. To je nije sprječilo da se do ušiju zaljubi i smuva svog dečka Francinalda da Silvu, koji je visok samo 1,62 metra. Par je u braku već godinu dana.

3. Par koji je osvojio lutriju… dva puta za jedan dan!

Kad imate probleme s novcem u braku, velika je mogućnost da može doći do razvoda. Ali, bračni par Angelo i Marija Galina iz Kalifornije nikad neće imati tih problema, jer su 2002. osvojili skoro 18 miliona dolara na državnoj lutriji i to za samo jedan dan. Oni su ipak potrošili veliki dio svog bogatstva, od čega su čak 124 hiljade dolara portošili na loto listiće.

4. Gej pingvini

Pingvini su jedne od rijetkih životinja koje održavaju duge ljubavne veze koje često traju i cio život. Takođe, oni su životinje kod kojih se najređe pojavljuju slučajevi istopolnih odnosa. Pa ipak, pingvini iz ZOO vrta u Engleskoj, Džambs i Kermit, počeli su svoju “romansu” kad su im čuvari Zoo vrta ostavili da čuvaju napušteno jaje. Posle nekog vremena čuvari su rekli da su ova dva pingvina najbolji roditelji koje su ikada vidjeli.

Pingvini

5. I ona je našla ljubav svog života…23 puta!

Linda Volf je pokazala da ne mora postojati na svijetu samo jedan partner za vas, već njih mnogo više. Ova žena se nalazi u Ginisovoj knjizi rekorda, jer je osoba koja se najviše puta udavala. Njeni muževi su imali potpuno različita zanimanja i ličnosti, od muzičara i vodoinstalatera, do beskućnika i robijaša. Njen poslednji brak je tek čudo po sebi, jer se udala za Ginisovog rekordera po broju ženidbu, Skota Vulfa, koji je nažalost preminuo 1997.

(24 sata)

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com