Rafali na podgoričku “Kulu Karadžića”. Vlasnik: Sreća da nije bilo gostiju - Volim Podgoricu

Rafali na podgoričku “Kulu Karadžića”. Vlasnik: Sreća da nije bilo gostiju

Nepoznate osobe ispalile su juče ujutru više metaka u lokal „Kula Karadžića”, koji se nalazi u podgoričkom naselju Stari aerodrom.

Samo pukom srećom izbjegnuta je tragedija, jer su napadači pucali u vremenu kada u lokalu nije bilo nikoga. Od ispaljenih hitaca nastala su oštećenja na objektu, ali veće materijalne štete nije bilo. Pored ulaznih vrata na staklu su ostale rupe od tri metka, koji su završili u lokalu.

Dva hica zaustavila su se u zidovima, a jedan u pragu vrata u unutrašnjosti lokala. Napadače niko nije vidio, niti je ko od porodice vlasnika čuo pucnjavu.

Događaj su prijavili kada su vidjeli staklo rasuto po lokalu, a zatim i rupe od metaka pored vrata. Najstarija kćerka vlasnika Milena je oko 6.30 časova čula je tri pucnja, ali nije znala o čemu se radi.

Vlasnik objekta Radisav Raco Karadžić u izjavi za Dan je kazao da ne zna ko bi mogao biti počinilac ovog djela i da ne sumnja ni na koga, jer ni sa kim nijesu u lošim odnosima.

„Nemamo neprijatelja, nikome se nismo zamjerili i ne znam ko bi mogao ovo učiniti. Moguće da je neko to učinio izrevoltiran sadržajem emisije koji je sinoć bio na televiziji o mom bratu Radovanu Karadžiću, ili člankom u medijima o našem ocu.

Jedino što znam je to da su samo kukavice mogle ovako nešto uraditi. Takođe, sinoć je lokal bio pun, pa moguće da je neko od konkurencije tako htio da nam smanji broj gostiju. Ja i moja porodica nemamo neprijatelja, brojni gosti našeg lokala i poznanici su različtih nacionalnosti i sa njima nikada nijesmo imali problema“, kazao je Karadžić.

Napomenuo je da je veče prije pucnjave, dok je lokal radio, više službenika policije obavilo raciju, kada su utvrdili da nije bilo nikakvih neregularnosti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com