Škuletić na korak od poziva u reprezentaciju Srbije - Volim Podgoricu

Škuletić na korak od poziva u reprezentaciju Srbije

Selektor Srbije Radovan Ćurčić je izjavio da je Petar Škuletić blizu dresa srpskog nacionalnog tima.

Reprezentaciju Srbije nalazi se u teškom položaju u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj. Naredni meč Srbija igra 29. marta, sa Portugalijom u Lisabonu, a Ćurčić prati formu svih reprezentativaca, kao i onih potencijalnih, među kojima je i Škuletić.

Srpski selektor je izjavio da je najbolji napadač JSL i doskorašnji igrač Partizana u konkurenciji za sastav za meč sa Portugalom. Isto važi i za Aleksandra Pešića.

“Aleksandar Pešić je ponovo dao gol za Tuluz, igra u veoma zahtjevnoj ligi i sada samo treba vidjeti kada je pravi trenutak za njega i reprezentaciju da se pojavi na spisku. Isto važi i za Petra Škuletića, sačekaćemo da ga vidimo u dresu Lokomotive, planiram, dakle, i put u Rusiju”, rekao je Ćurčić za “Večernje novosti”.

On je bio u Briselu gde je gledao Aleksandra Mitrovića protiv Mehelena za koji nastupa još jedan srpski reprezentativac Aleksandar Janković.

“Zadovoljan sam viđenim, ne samo zbog postignutog gola nego kompletnim učinkom Mitrovića. A uvjerio sam se i u trenutne mogućnosti Ivana Obradovića i Miloša Kosanovića. Ako me pitate za mišljenje, ono je pozitivno. Vidjećemo, sve gledamo, sve mjerimo, ima do marta još mnogo utakmica, vremena…”, dodao je Ćurčić.

 Pred njim je put u Njemačku gdje će sjutra posmatrati duel Lige šampiona između Šalkea i madridskog Reala.

“Vidim da je Matija Nastasić napravio dobar izbor prelaskom u Šalke. Igra, uklopio se, hoću da ga pogledam…”, kazao je Ćurčić.

Srbija kuburi sa defanzivciama, tako da će jedan od osnovnih zadataka stručnog štaba selekcije Srbije biti da se štoper Borusije Neven Subotić vrati u reprezentaciju.

“Koliko je zaista realno da se Subotić vrati, pokazaće vrijeme. Sve, dakle, poštujem, ali u reprezentaciji želim igrače koji će glavom biti sto odsto prisutni. I to u službi tima, jer samo tim nas može odvesti na Evropsko prvenstvo. Radi se o velikim profesionalcima, igračima gladnih dobrih rezultata sa reprezentacijom i kroz razgovor sa mnogima uvjerio sam sam se koliko im je stalo do zajedničkog uspjeha. Meni je samo važno da svi budu zdravi i spremni za naredno okupljanje”, zaključio je Ćurčić za „Večernje novosti“.

 

2 komentara

  1. This web-site is often a walk-through you discover the information you desired relating to this and didn’t know who must. Glimpse here, and you’ll certainly discover it.

  2. Excellent blog right here! Additionally your site loads up fast! What web host are you using? Can I get your associate link in your host? I desire my site loaded up as quickly as yours lol

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com