SLUČAJ OSTAVLJENE BEBE: Majčino srce nije izdržalo! - Volim Podgoricu

SLUČAJ OSTAVLJENE BEBE: Majčino srce nije izdržalo!

Tek rođenu bebu je ispred svog stana u nedelju uveče mještanin Žitišta Bojan Miholjčić. On je čuo dječiji plač u hodniku ispred vrata svog stana, i kada je otvorio vrata, prizor je bio šokantan, prenosi Blic.

“Pozvao sam suprugu da pričuva bebu, a ja sam potrčao ispred zgrade u nadi da ću uhvatiti onoga ko je ostavio bebicu. Moja supruga i komšije odmah su kontaktirali policiju i hitnu službu Doma zdravlja Žitište.

Policija i hitna pomoć stigli su za par minuta. Bebu smo umotali u ćebence, unijeli smo je u stan, gdje je doktorka odmah pregledala. Tu smo i ustanovili da se radi o djevojčici – izjavio je Bojan Miholjčić za lokalni Info-centar Žitište.

On priča da još nije bio došao sebi od šoka, kada je uslijedio novi stres. Sat i po nakon što je beba odnijeta i zbrinuta, na njegova vrata zakucala je majka ostavljene bebe!

Ona je, po Miholjčićevim rečima, bila vidno potrešena i tražila je da joj vrate bebu.

“Primili smo uzrujanu majku u naš stan, porazgovarali smo sa njom, objasnili joj da je beba na sigurnom, ali smo morali pozvati policiju. 

Oni su je odveli na razgovor u policijsku stanicu. Još smo u šoku, ali nam je laknulo kada smo čuli da je mala beba zdrava i da je zbrinuta u bolnici – kaže Bojan Miholjčić za Info-centar.

Nije saopšteno ništa bliže o majci, kao ni o, sigurno, tragičnoj situaciji koja je natjerala na očajnički korak – da svoje čedo ostavi pred tuđim vratima. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com