Barbika koja iz čučnja podiže 180 kg - Volim Podgoricu

Barbika koja iz čučnja podiže 180 kg

Ona ima 18 godina, porijeklom je iz Rusije, može da podigne tegove teške i do 180 kilograma, na instagramu ima 23.000 fanova. Svi ovi djelovi čine priču o Juliji Vins.

– Ljudi me znaju kao mišićavu Barbiku, volim to poređenje, lijepo je. Imam ove krupne, divne oči, nosim šminku, ali sam u isto vrijeme veoma snažna – rekla je Julija.

Julia Vins, 18, from Russia who has the face of a porcelain doll and the body of The Hulk

Kako je dodala, ona namjerava da postane još snažnija. Julija je istakla da je izgled svakog od nas naš izbor, ona želi da bude ovakva.

Julia Vins, 18, from Russia who has the face of a porcelain doll and the body of The Hulk

– Da budem iskrena, momci kojima se ne dopada moja građa su samo ljubomorni- rekla je ona.

Juliju su oduvijek zbog njenih crta lica poređivali sa lutkom, u školi je bila sjajan đak, bila je talentovana za muziku, odlazila je na brojna školska takmičenja, ali je osjećala da nešto nedostaje.

–  Moje tijelo nije bilo u harmoniji sa mojim željama, nije bilo pravo za mene- rekla je ona.

 Julija je u 15. godini krenula u teretanu.

 –  Nisam bila zainteresovana za sport, ali sam se osjećala izgubljeno. Pomislila sam da je treniranje u teretani  način da dođem do snažnijeg tijela i samopouzdanja- ispričala je Julija.

Ms Vins likes fashion but says it's difficult to find nice clothes as her size is not standard

Kopirala je vježbe koje su radili muškarci u teretani i ubrzo otkrila svoj cilj, mišićavo tijelo. Posle susreta sa trenerom,  počela je da vježba četiri puta nedeljno, od tri do pet sati nedeljno.

Trener joj je odredio i način ishrane, njen dan se sastoji od pet do šest obroka, a na njenom jelovniku su jaja, piletina, pirinač i povrće. Dozvoljno joj je da jedan dan nedeljno prekrši dijetu.

Prošle godine je pobijedila na “World Powerlifting Championships” u Moskvi, gde je ukupno u raznim disciplinama podigla 440 kilograma, u disciplini podizanje tegova iz čučnja podigla je 180 kilograma, u disciplini podizanje tegova iz bendža podigla je 105 kilograma, a u disciplini izbačaj njen rezutat je bio 165 kilograma.

(Žena)

 

1 komentar

  1. The following time I learn a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I imply, I do know it was my choice to read, however I really thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you can repair should you werent too busy on the lookout for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com