Murinjo: Izvukli smo se - Volim Podgoricu

Murinjo: Izvukli smo se

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo zadovoljan je remijem protiv PSŽ-a u prvom meču osmine finala Lige šampiona istakavši da se njegov tim izvukao.

Čelsi je imao samo jedan šut u okvir gola kojim je i poveo krajem prvog poluvremena, golom Branislava Ivanovića, ali je u nastavku Edinson Kavani izjednačio za konačnih 1:1.

“Kada vidite kakav je nastup imao naš golman onda moram reći da smo se izvukli, imao je dvije-tri važne odbrane na utakmici. Mogli smo da izgubimo, pa mislim da je rezultat pozitivan”, rekao je Murinjo.

Prošle sezone Čelsi je poražen na Parku prinčeva 3:1 pa sada u mnogo boljoj situaciji dočekuje revanš na svom stadionu. 

“Ne kažem da je rezultat dobar jer sve zavisi od rezultata u revanšu, ali je pozitivan jer smo igrati protiv odličnog tima sa igračima fantastičnih tehničkih mogućnosti. Srećan sam zbog rezultata jer se igraju dvije utakmice, sada će sve biti odlučeno na Stamford Bridžu”, dodao je Portugalac. 

Na ovoj utakmici su podbacili pojedini ključni igrači Čelsija, prije svih Sesk Fabregas, Vilijan i Dijego Kosta koji je još uvijek bez gola u LŠ u plavom dresu. 

“Nekada ljudi pričaju o igračima koji su povrijeđeni i ne igraju. Postoje i povrijeđeni igrači koji igraju, oni ne treniraju da bi igrali. Imao sam na ovoj utakmici petoricu igrača koji nijesu trenirali od meča sa Evertonom. To smo malo osjetili”, rekao je Murinjo.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com