Majka (36) i ćerka (6) poginule u saobraćajnoj nesreći - Volim Podgoricu

Majka (36) i ćerka (6) poginule u saobraćajnoj nesreći

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak uveče oko 20.50 u Karakaju kod Zvornika, poginule su Slavojka Kostić (36) iz Boškovića kod Zvornika i njena šestogodišnja ćerka Milica. Tri osobe su povrijeđene.

Nesrećna žena je na mjestu ostala mrtva, dok je djevojčica od posljedica povreda preminula oko 23.00 časa u Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli.

Do nesreće je, prema nezvaničnim informacijama, došlo kada je na “golf 2” u kom se nalazila nastradala Slavojka na suvozačevom mestu i njena ćerka na zadnjem sedištu, prilikom skretanja naletio “golf 4” kojim je upravljao H. M. (22). “Golfom 2” je upravljao Slavojkin suprug Dragan (42), koji nije pretrpeo ozbiljne povrede.

Udes se dogodio kod zgrade preduzeća “Zvornik putevi”, na magistralnom putu Zvornik – Tuzla u mjestu Karakaj.

U “golfu 4” na mjestu suvozača nalazio se osamnaestogodišnji M. K. iz Zvornika, koji je lakše povređen dok se u “golfu 2” nalazila smrtno staradala Slavojka, njena ćerka i pedesetogodišnji S. S. koji je prebačen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Iako zvaničnih podataka još nema, pretpostavlja se da je uzrok sudara, najverovatnije, neprilagođena brzina uslovima na putu.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com