UBIJALI BESKUĆNIKE kako bi “očistili” grad! - Volim Podgoricu

UBIJALI BESKUĆNIKE kako bi “očistili” grad!

Ruski par iz Moskve osumnjičen je da je ubio više ljudi, uglavnom, beskućnike kako bi “očistili” grad, izjavili su danas ruski istražitelji.

Moskovski istražni savjet saopštio je da su zadržali jednog 20-godišnjaka zbog sumnje da je počinio sedam ubistava i jednu 25-godišnjakinju, za koju se vjeruje da je učestvovala u četiri ubistva.

“Zadržani osumnjičeni je izjavio je da je počinio ubistva kako bi očistio grad”, izjavio je moskvoski istražitelj.On je optužen za ubijanje beskućnika, koji su ispijali alkohol, a koje je nalazio na ulicama Moskve.

Ubijao ih je na udaljenim mjestima noću, navodi se u saopštenju istražnih organa.

Kako je prenio sajt Lajf Njuz, par je ubio nekoliko ljudi koji su pili u parku.Sajt je prenio izjavu Aleksandra Jevsejeva, oca prvog ubijenog, koji je rekao da je njegov 35-godišnji sin izašao da popije pivo sa drugarima u parku i da je izboden 107 puta u pomahnitalom napadu.

Druga navodna žrtva ovog para je čovjek koji je živio u dotiranom stanu, ali je proveo dosta vremena pijući u parku, dok su ostale žrtve zaista bile beskućnici.Par je uhapšen nakon što su izboli nožem uličnog čistača, koji je preživio i uspio da ih identifikuje u policiji, prenosi sajt Lajf Njuz.

Operacija hvatanja ovog para izvedena je zajedno sa Federalnom službom bezbjednosti.

Rusija nije izdala zvaničan podatak o broju beskućnika, ali se pretpostavlja da ih ima od tri do četiri miliona.

U Moskvi, beskućnici se obično skupljaju i spavaju na metro stanicama.U 2007. ozloglašeni serijski ubica Aleksandar Pičuškin uhapšen je zbog toga što je izvršio 48 ubistava u moskovskom Bicevskom parku.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com