Psihički oboljele ćerke zvjerski pretukle majku - Volim Podgoricu

Psihički oboljele ćerke zvjerski pretukle majku

Korna K. (86) iz Medoševca prebačena je sa teškim povredama glave na Neurohiruršku kliniku u Nišu nakon što su je gotovo do smrti pretukle ćerke L. K. (53) i S. K. (50) za koje se vjeruje da su psihički bolesne. Ženu je spasio rođak koji je slučajno svratio do njene kuće, nakon čega je obavještena i policija, jer ćerke nisu htjele da puste ljekare u kuću.

Korna je odmah prebačena u Urgentni centar, a ćerke u Zavod za mentalno zdravlje, gde ih je pregledao psihijatar, pa u Specijalnu psihijatrijsku bolnicu u Gornjoj Toponici, gde su i zadržane. 

Komšije kažu da su ćerke zlostavljale majku godinama i da su ranije liječene zbog psihičkih problema, ali da ona nije željela da ih prijavi.

– Ćutala je i trpjela. Iako su bile neuračunljive ona ih je beskrajno voljela, kao svaka majka što voli svoju djecu. A bilo joj je teško. Govorila je: „Ah, da imam para da kupim konopac, objesila bih se. Ne mogu više da izdržim”. Da ne da bog nikome – kaže prvi komšija povrijeđene žene Branko Ilić.

– Kažemo im: „Greota što bijete majku“, a jedna od njih kaže: „Ne da nam pare“. Da je nije spasio taj rođak, sigurno bi bila mrtva. Našao ju je u kuhinji u krevetu, nije mogla da se pomjeri – priča jedna od komšinica koja je zamolila da ostane anonimna. Ona navodi da je dva dana prije ovog događaja, jedna od ćerki udarila majku štapom po licu i da je ona okrvavljena šetala ulicom jer nije smjela da se vrati kući.

(Alo)

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com