Šon Pen napravio skandal na dodjeli Oskara - Volim Podgoricu

Šon Pen napravio skandal na dodjeli Oskara

Najiščekivaniji događaj u filmskoj industriji, dodjela Oskara, ni ove godine nije prošla bez skandala. Ovog puta se slavni glumac Šon Pen postarao da narednih nekoliko dana mediji ne pričaju samo o haljinama sa crvenog tepiha, već i o njegvoj krajnje uvrjedljivoj izjavi na račun nagrađenog režisera Alehandra G. Injaritua.

Šon, koji je bio zadužen da dodijeli nagradu za najbolje filmsko ostvarenje godine, nije mogao da se suzdrži a da ne prokomentariše, u šaljivom tonu, porijeklo reditelja.

Prije nego što će objaviti da je “Čovjek ptica” meksičkog režisera Alehandra G. Injaritua dobio nagradu za najbolji film, Pen se na glas zapitao nešto što su mnogi protumačili krajnje uvrjedljivim.

– Ko je ovom ku***nom sinu dao zelenu kartu? – zapitao se glumac, odmah zatim objavivši da je “Čovek ptica” najbolji film godine.

Iako je, nesumljivo, Šon Pen samo želio da se našali sa Alehandrom, koju mu je inače dobar prijatelj, publika to nije tako shvatila. Ovaj komentar je žestoko osuđen na Tviteru.

Režiser se ni najmanje nije uvrijedio nakon ovakve najave, popeo se na binu i držao divan govor. Kasnije je vidno dobro raspoložen slavio sa Penom, sa kojim je ranije sarađivao na filmu “21 gram”.

Inače, ovakav komentar možda i ne bi izazvao mnogo buke da se već nedeljama ne priča o tome kako je Oskar ove godine prilično nekorektan. Naime, u glavnim kategorijama nije nominovana ni jedna tamnoputa ličnost, a među režiserima nema ni jedne žene. 

Mnogi su na Tviteru prokomentarisali da je ovaj komenter Šona Pena bio samo kap koja je prelila čašu.

(24 sata)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com