Ovo su osobine zbog kojih će vas ostaviti - Volim Podgoricu

Ovo su osobine zbog kojih će vas ostaviti

Iako im jak ženski stav i određeno ponašanje kod žena oduševljava, postoji nekoliko osobina karakterističnih za nježniji pol, koje su muškarcima potpuno odbojne.

Ako ne želite da vas vaš voljeni ostavi zbog toga, saznajte koje to tri osobine muškaraci između 25 i 45 godina apsolutno ne podnose!

1. Tračevi o tuđim životima

Muškarac kojem ste se svidjeli želi sve da zna o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili koleginica. Poneki bezazleni trač s vremena na vrijeme dogodi se svakome, ali ako je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima, riječ je o osobini koju ne voli nijedan muškarac.

2. Grubost i neljubaznost

Žene nisu jedine koje primjete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavcima. Grubost i negativnost nijesu lijepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca. Ako imate običaj da “zarežite” na osobu koja vam je poslužila pogrešno jelo ili piće ili sa dozom agresivnosti komentarišete rad nekog od osoblja prodavnice u koju dolazite, vjerujte da to neće proći nezapaženo.

3. Materijalizam

Finansijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada su u pitanju muškarci – istraživanje je pokazalo da su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama puno privlačniji od ostalih. Bilo da i vi spadate u ovu grupu ili ne, otvoreno pokazivanje važnosti novca na početku veze i tokom upoznavanja muškarcima nije ni malo privlačno. Ako tražite skupe poklone i otvoreno pokazujete da su vam njegovifinansijski gestovi vrlo važni, znajte da u muškoj glavi to izgleda vrlo negativno.

(Stil)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com