Šta piće koje pije govori o njoj - Volim Podgoricu

Šta piće koje pije govori o njoj

Đus-votka

Ova djevojka je izašla u grad da se provede sa svojim drugaricama, a ne da traži dečka. Možda će ti baciti neki seksi pogled, jer joj flert nije stran, ali ne računaj na to da će ići kući sa tobom. Ako imaš sreće, ili ako popije baš mnogo votke, možda će ti dati broj telefona, ali će oko nje stajati još tri drugarice koje će da se smiju dok ti daje broj. Gotovo uvijek nosi raznobojnu odjeću, i vjerovatno će u povratku kući da svrati na pljeskavicu ili burek.

Crno vino

Ona vjerovatno misli da je bolja od tebe. Zapravo, gotovo sigurno misli da joj je taj kafić u kom sjedi, najčešće sama, ispod nivoa. Vjerovatno nosi sofisticiranu crnu haljinicu, i sa njom u društvu su maksimum tri djevojke. Primjetićete da prelaze pogledima preko cijele sobe dok ne vide sljedeću “žrtvu” koja će da kupi turu skupog vina. Ako joj priđeš, zaboravi na uobičajene fore za muvanje.

Pivo

Vesela, nasmijana i pristupačna djevojka. Ako ti slučajno prospe pivo po ruci dok se smije šali koju je odvalio neki od njenih muških prijatelja, nećeš moći da joj zamjeriš jer će ti se iskreno izviniti sa najslađim osmjehom na licu. Voli da se zabavlja, i ako ti i momci krenete da pijete žestinu, vjerovatno će vam se priključiti. Tačnije, vjerovatno može da popije više od vas! Nažalost, mnogi momci je zanemaruju jer su zauzeti gledajući u djevojku koja pije đus-votku.

 

Rum-kola

Nemojte mnogo da joj vjerujete. Svaka djevojka koja svjesno naruči rum-kolu u izlasku jednostavno traži nevolju. Velika je vjerovatnoća da će do kraja večeri biti previše pijana, i u tom slučaju bi trebalo samo da je ispratiš do kuće i da se postaraš da se ne onesvijesti negdje. Inače, dok ne dođe do toga, ona će sigurno da flertuje, i u tome je jako dobra. Takođe je sjajna u plesu, ali ako ne dobije ono što hoće može svašta da bude.

Viski

Zašto su muškarci uvijek šokirani i impresionirani kada djevojka naruči viski? Iako se smara muškim pićem, viski u ženskoj ruci je često znak samostalnosti i seksualne moći. Ona jednostavno zna kako da se zabavlja, i bez problema će da se nabacuje svima – od obezbjeđenja, preko šankera do momka koji sjedi za šankom – i svima će im do kraja večeri biti jako simpatična. Osjeća se kao kod kuće u kafiću, ali potrebno joj je nekoliko gutljaja pića da se opusti i krene da muva.

Džin-tonik

Ovo nije djevojka koja će da luduje po klubu, već će da bude nonšalanta i opuštena i najčešće se dopada momcima. Ona je često previše pametna za sopstveno dobro, i rado će da krene da priča sa vama. Svoje najzanimljive aspekte će pokazati tek kada je vrijeme da se krene kući, a do tada će sama odabrati onog momka koji ju je najviše zainteresovao. Sada će mu to dati do znanja, a njemu će se to sigurno dopasti.

Tekila

Postoje dvije vrste djevojaka koje piju tekilu: one koje žele ludo da se provedu, i one koje žele da zaborave na bivšeg momka pomoću alkohola. Ona je srce zabave, i vjerovatno će se barem jednom u toku noći naći na šanku. Ona će takođe stalno zvati ljudi da eksiraju tekilu sa njom. Zaljubićeš se u nju i ona će se zaljubiti u tebe, ili će ti lupiti jak šamar.

 

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com