3 ženske osobine koje ne voli nijedan muškarac - Volim Podgoricu

3 ženske osobine koje ne voli nijedan muškarac

U anketi sprovedenoj na uzorku muškaraca u dobi od 25 do 45 godina pripadnici jačeg pola izdvojili su tri ženske osobine koje nikako ne vole.

1. Tračevi o tuđim životima
Muškarac kojem ste se svidjeli želi znati sve o vama, ali nikako ga ne zanimaju priče o životima vaših prijateljica ili koleginica. Koji bezazleni trač s vremena na vrijeme dogodi se svakom, no kada je svaka vaša rečenica posvećena tuđim životima riječ je o osobini koju ne voli niti jedan muškarac.

2. Grubost i neljubaznost

Žene nisu jedine koje primijete kako se njihov partner odnosi prema konobarima ili prodavačima. Grubost i negativnost nisu lijepe osobine i to će ostati u glavi svakog muškarca.

Ako svaki čas ‘zarežite’ na osobu koja vam je poslužila loše jelo ili piće ili pak s dozom agresivnosti komentarišete rad nekog od osoblja trgovine u koju dolazite, vjerujte kako to neće proći nezapaženo.

3. Materijalizam
Finansijska sigurnost mnogim ženama predstavlja vrlo važan faktor kada su u pitanju muškarci. Istraživanje je pokazalo kako su materijalno zbrinuti i stabilni muškarci ženama puno privlačniji od ovih drugih.

Bilo da i vi spadate u ovu grupu ili ne otvoreno pokazivanje važnosti novca na početku veze i tokom upoznavanja muškarcima nije nimalo privlačno. Ako tražite skupe poklone i otvoreno pokazujete kako su vam njegove finansijske geste vrlo važne znajte kako u muškoj glavi to izgleda vrlo negativno.

(zadovoljna)

1 komentar

  1. Normally I don’t read post on blogs, but I would like to say that this write-up very pressured me to check out and do so! Your writing taste has been surprised me. Thank you, quite nice article.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com