Kvadrat u novoj zgradi Porta 10.813 eura! - Volim Podgoricu

Kvadrat u novoj zgradi Porta 10.813 eura!

U Porto Montenegru počinje uskoro gradnja novog rezidencijalnog objekta nazvanog „Regent Pool Club Residences“.Cijene stanova od 409 hiljada do čak 3,72 miliona eura.

Zgrada će se graditi se sa sjeverne strane zgrade luksuznog hotela „Regent“ i zamišljena je kao svojevrsni nastavak tog kondo-hotela, piše na portalu Porto Montenegra.

Kupci stanova u novoj zgradi imaće mogućnost da iste registruju u takozvanom hotelskom rental-pulu „Regenta“, pa će se ti stanovi, u vrijeme kada ih vlasnici ne koriste, moći da se izdaju kao hotelski apartmani. 

Do sada je podignuto šest zgrada Porto Montenegra, uključujući i hotel „Regent“. U tim objektima prodato je preko 200 stanova uglavnom ruskim državljanima.

Nova zgrada nazvana „Regent Pool Club Residences“, gradiće se na urbanističkoj parceli površine 3.791 kvadrata. 

Ova zgrada imaće stanove sa posebno pejsažno oblikovanom terasom, u stilu koji odlikuje italijansku rivijeru. Nova zgrada imaće ukupno 62 jednosobna, dvosobna i trosobna stana površine od 74 do 344 kvadrata, a njihove cijene kreću se od 409 hiljada do čak 3,72 miliona eura. 

Centrano obilježje novog objekta biće privatno uređeno dvorište sa palmama i drugim biljkama, privatnim kafe-barom te čak tri bazena od kojih će jedan otvoreni 25-metarski biti grijan što će omogućavati plivanje u njemu tokom čitave godine. Zgrada će posebnom pješačkom pasarelom namijenjenom samo za vlasnike stanove, biti povezana sa susjednim objektom hotela „Regent“.

Još uvijek nije zvanično saopšteno kada će početi gradnja „Regent Pool Club Residences“ zgrade. Kvadratni metar stana u ovom zdanju koštaće, zavisno od položaja i veličine stana, od 5.453 do čak 10.813 eura.

(mondo.me)

1 komentar

  1. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com