Znate li koliko firzura promijene žene u životu? Sada imamo odgovor - Volim Podgoricu

Znate li koliko firzura promijene žene u životu? Sada imamo odgovor

Prosječna žena tokom života čak 104 puta promijeni frizuru, pokazali su rezultati istraživanja urađeni po narudžbini frizera Endrjua Kolindža

Prosječna žena tokom života čak 104 puta promijeni frizuru, pokazali su rezultati istraživanja urađeni po narudžbini frizera Endrjua Kolindža.

Oko 3.000 dama je učestvovalo u ovoj studiji, od kojih je 61 odsto izjavilo da se kosom bavi iz želje za novitetima, a 44 odsto zato što im je dosadno.

Raskid i ljubavne jade promjenom frizure rješava 44 procenta pripadnica nježnijeg pola, a samo 17 odsto da zakamufliraju sijede vlasi. Zanimljivo je da 38 procenata misli da će im ova novina donijeti više samopouzdanja. Ima i onih koje se na to odlučuju kada dobiju dijete, slave jubilarni rođendan ili zbog vjenčanja.

– Žene su oduvijek koristile kosu kao najbrži i najefektniji način da promijene izgled. Sada, većina dama mijenja frizuru češće i ima manje zahvate. Mnoge se plaše drastičnih promjena, ali imaju potrebu da “nešto urade s kosom” – izjavio je Kolindž, dodajući da u njegov salon dolazi sve više žene sa fotografijama poslednjih modnih trendova koji su ih inspirisali na promjenu.
 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com