Biberovi i Selenini fanovi opet prijete Ivanoviću - Volim Podgoricu

Biberovi i Selenini fanovi opet prijete Ivanoviću

Voditelj Ivan Ivanović ponovo je razbijesnio fanove Džastina Bibera i Selene Gomez, koji su svoj bijes iskalili na Tviteru i to uz vrlo oštre prijetnje.

Posljednja u nizu šala koju je voditelj izrekao na račun Džastina Bibera i Selene Gomez nije se dopala ni “biliberima” ali ni “selantorima”, kako inače sebe nazivaju vatreni fanovi ovih muzičara.

Ivanović ih je u posljednjoj emisji ismijao jer mu bez prestanka prijete na društvenim mrežama. Kako kaže, što su njihove prijetnje oštrije, to je njemu zabavnije. Ispričao je kako je dobio poruke u kojima stoji da mu žele da “umre od najgore bolesti”, da će ga napasti užarenom šipkom…

Potom je uzeo u ruke Bibliju i šaljivo rekao:

– Neka živi 100 godina Džastin Biber, Selena Gomez i One Direction. Samo da znate reći nekom da je gej nije uvreda već prirodna sklonost – dodao je voditelj.

Tek onda je krenula salva uvreda i prijetnji na Tviteru, a Ivanović ih je sve redom objavio na svom profilu, uključujući i onu u kojoj stoji da će ga zaklati.

Inače, ovo nije prvi put da voditelj vodi rat sa ostrašćenim tinejdžerskim fanovima na Tviteru, a  sve je počelo kada je Ivanović, u jednoj u ranijih emisija za Bibera rekao da izgleda kao ružna lezbejka. 

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com