Supruga Ace Pejovića van životne opasnosti - Volim Podgoricu

Supruga Ace Pejovića van životne opasnosti

Biljana Pejović je van životne opasnosti. Ona je počela je da komunicira sa ljekarima, ali i sa suprugom Acom, koji je uz nju.

– Biljana je skinuta sa aparata i vidi se boljitak, međutim, zbog ozbiljnosti samog hirurškog zahvata i dijagnoze, oporavak će trajati dugo. Iako je van životne opasnosti, i dalje postoji mogućnost da se stvari promjene. Ništa nije izvesno. Njeno stanje se prati iz minuta u minut – kažu za „Blic“ zaposleni u Kliničkom centru.

Dobra vijest je da je posle operacije aneurizme supruga Ace Pejovića u stabilnom stanju i da je skinuta sa aparata. Svjesna je, osmjehnula se, počela je da priča i komunicira.

– Zbog opasnosti od gripa nisu dozvoljene posjete, ali ljekari nekad nakratko prošvercuju Acu da malo bude uz suprugu tako što mu daju bijeli mantil i masku za lice. On ovo teško podnosi i ne može da se pomiri sa mogućnošću da možda neće uspjeti da se potpuno oporavi – priča naš sagovornik.

Ona bi u ponedjeljak, uz saglasnost ljekara i ako joj stanje ostane stabilno, trebalo da bude prebačena na odeljenje neurologije, gdje bi bila zadržana najmanje nedelju dana. Konačnu odluku će donijeti konzilijum ljekara Neurohirurške klinike odjeljenja D Kliničkog centra Srbije, gdje je Biljana primljena na liječenje.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com