NOVAK ĐOKOVIĆ OGORČEN : Prevarili su ljude za karte - Volim Podgoricu

NOVAK ĐOKOVIĆ OGORČEN : Prevarili su ljude za karte

Duel tenisera Srbije i Hrvatske u Dejvis kupu u Kraljevu, kako stvari stoje, gledaće svi osim stanovnika Kraljeva! Dok se čelnici Teniskog saveza Srbije pravdaju time da su ulaznice pustili u prodaju putem interneta (1.450 karata), neshvatljivo je da se na blagajni Hale sportova pojavilo samo 50 kompleta, iako je u gradu na Ibru vladalo nezapamćeno interesovanje za ovaj spektakl.

Uslijedile su prave male demonstracije, a jedna takva situacija opasno je naljutila Novaka Đokovića, koji je juče ujutru, po dolasku iz Dubaija, prosto grmio zbog ovakvog odnosa prema građanima Kraljeva.

– Ne mogu da vam opišem koliko sam razočaran. Da li je realno da karte budu rasprodate posle 13 minuta? Šta je s ljudima koji su čekali cijelu noć u redu, a nisu dočekali da kupe ulaznice? Pa mi smo izabrali Kraljevo, između ostalog, i zbog ljudi u tom gradu, zbog popularizacije tenisa u tom mestu, a sada ispada da baš oni koje smo najviše očekivali neće moći da nas gledaju – bijesan ko ris je bio Đoković.
O finalu turnira u Dubaiju, gde je zaustavljen od Rodžera Federera, svjetski broj jedan nije htio previše da priča. Nole se već danas okreće obavezama u Dejvis kupu, spreman je za odlazak u Kraljevo.
– Kad bolje razmislim, ako pustite samo 50 kompleta u slobodnu prodaju, onda i ne čudi što su svi rasprodati za 13 minuta. Ovo je krivično djelo i neko bi trebalo da odgovara za ovo što se dogodilo – završio je Novak.
Daleko od toga da se samo Đoković čudio kako je u slobodnu prodaju pušteno samo 50 kompleta karata, čak se i ITF (Međunarodna teniska federacija) uključila u priču, ali čelnici TSS-a za sada samo odmahuju glavom pravdajući se da su ulaznice morale da odu sponzorima, ITF-u, gostima iz Hrvatske, igračima reprezentacije, VIP gostima…
 

1 komentar

  1. Spot on with this write-up, I actually believe this amazing site needs much more consideration. I’ll oftimes be once more to learn additional, thank you for that information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com