Crna Gora na sajmu turizma u Berlinu - Volim Podgoricu

Crna Gora na sajmu turizma u Berlinu

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, predstaviće crnogorsku turističku ponudu na međunarodnom sajmu turizma ITB koji se počinje sjutra u Berlinu i trajaće do 8. marta. 

Delegaciju Crne Gore predvode državni sekretar u Ministarstvu održivog razvoja i turizma Predrag Jelušić i direktorica NTO CG Željka Radak Kukavičić koji će se tokom sajma sastati sa predstavnicima turističkog i privrednog sektora Njemačke, turoperatorima i medijima.

Kako je saopšteno iz NTOCG, svoju ponudu predstaviće lokalne turističke organizacije Bara, Budve, Tivta, Ulcinja, Cetinja, hotelske kompanije HG Budvanska Rivijera, HG Montenegro Stars, Beppler and Jacobson hoteli The Queen of Montenegro, Regent Porto Montenegro, Ramada, Montenegro Airlines i turistička agencija Globtour.

“Crnogorska turistička ponuda će 5. marta, biti predstavljena i u okviru Dunavskog salona. Prva tri dana sajma su predviđena za business to business (B2B) susrete, dok je poslednja dva dana sajam otvoren i za posjetioce”, najavljeno je u saopštenju. 

Ove godine ITB Berlin će okupiti preko 180 000 posjetilaca, od čega je 130 000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i preko 10 000 izlagača iz 180 zemalja. 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com