DUŠKO VUJOŠEVIĆ : Đoković je veličanstven! - Volim Podgoricu

DUŠKO VUJOŠEVIĆ : Đoković je veličanstven!

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević u intervjuu za Kurir rekao je da mu je drago što je najbolji teniser svijeta Novak Đoković prisustvovao derbiju u nedjelju uveče, ali da mu je žao što su ga Grobari onako dočekali.

Vujošević je istakao da je, i pored činjenice da navija za Crvenu zvezdu, Novak veličanstven čovjek, humanista, neumišljen i veliki sportista.

Da li ste imali priliku da razgovarate s Novakom Đokovićem na derbiju?

– Ne, za vreme utakmice ne razgovaram ni sa kim, osim sa igračima i Todorićem. Poslije utakmice idu druge obaveze, tako da se nismo vidjeli.

Da li vam je drago što je gledao derbi kada je Partizan domaćin?
– Svojim prisustvom uveličao je spektakl.

Da li vam je Novak Đoković čestitao na pobjhedi?
– S obzirom na to da se nismo vidjeli, direktno nije, ali je preko Saše Danilovića poslao pozdrave i čestitke, što mi je veoma drago.

Koliko vam prija činjenica što su deklarisani navijači Partizana i Zvezde, Troicki i Đoković, zajedno gledali meč?
– Veoma sam zadovoljan tom činjenicom.

Kako gledate na to što ga navijači Partizana nisu dočekali korektnije, kao najboljeg sportistu naše zemlje?
– Imam veoma pozitivno mišljenje o Novaku, samo mi smeta što navija za pogrešan tim. Nije mi milo što su to uradili, žao mi je. Došao je na Partizanovu utakmicu i zašto da mu se to događa? To ne valja. Niko nije savršen, pa ni Nole, ali on je veličanstven čovjek, sportista nevjerovatnog formata, opušten, neumišljen, na zemlji, koji je imao mnogo humanitarnih akcija i pomagao Srbiji. Pa šta ako navija za Crvenu zvezdu ako je čovjek korektan.

1 komentar

  1. Wow that was odd. I just wrote an extremely long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Anyways, just wanted to say excellent blog!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com