VIDEO: Mačka pokušava da oživi svoju prijateljicu - Volim Podgoricu

VIDEO: Mačka pokušava da oživi svoju prijateljicu

Da li je u pitanju urođeno osjećanje pripadnosti čoporu ili jednostavno bezgranična ljubav koju životinje gaje prema ljudima ili drugim životinjama, ne znamo, ali ovaj događaj potresao je mnoge i slomio čak i ona najkamenija srca!

Video je nastao slučajno, na ulicama Turske, kada je prolaznik primjetio najtužniju životinju na svijetu –mačku, koja ne može da se pomiri sa smrću svoje prijateljice, takođe mačke.

Dok je crna mačka beživotno ležala na asfaltu, njen prijatelj dao je sve od sebe da je ne izgubi, pa je, na sebi svojstven način, pokušao da je oživi, gazeći je šapama u predjelu srca i donjeg dijela tela. Shvativši da je sve izgubljeno, legao je i ušuškao se pored nje.

Ali, nešto mu ponovo nije dalo mira i odlučio je da je prijatelj vrijedan bar još jednog pokušaja i nastavio sa svojim procesom oživljavanja punih dva sata! Scenu je zapazilo još nekoliko ljudi koji nisu mogli da vjeruju svojim očima i kao skamenjeni gledali su očajničke pokušaje mačke da drugu mačku vrati u život.

Poslije nekog vremena, ni oni više nisu mogli da gledaju tužni prizor, pa su pozvali nadležnu službu da odnese uginulu životinju.

To je bio trenutak kada su prijatelji morali zauvijek da se raziđu, ali, da nije došlo službeno lice, pitanje je kada bi mačka prestala da se nada.

Pogledajte dirljivi video!


(Stil)

 

1 komentar

  1. Aw, it was an incredibly good post. In idea I would like to put in writing similar to this additionally – spending time and actual effort to have a really good article… but what things can I say… I procrastinate alot and also by no means manage to go completed.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com