NIKŠIĆ: Seminar o zapošljavanju invalidnih osoba - Volim Podgoricu

NIKŠIĆ: Seminar o zapošljavanju invalidnih osoba

Udruženje za pomoć licima ometenim u psihofizičkom razvoju Nikšić  u okviru projekta „Budimo kreativni zajedno“ koji finansira američka ambasada, Komisija za male grantove, organizuje seminar o zapošljavanju osoba sa invaliditetom. 

Seminar će se održati u hotelu Sindčel u petak i subotu 06. i 07. marta, od 10 do 17 časova prvog dana i od 9 do 15 časova drugog dana. 

Učesnici seminara će biti predstavnici javnih ustanova iz Nikšića, osobe sa invaliditetom  i predstavnici organizacija osoba sa invaliditetom. 

“Pozivamo vas da nam se pridružite na seminaru u skladu sa dobrom saradnjom koju imamo sa vašom kućom”, navodi se u saopštenju organizatora.

U petak 13. marta na centralnom gradskom trgu u periodu od 10 do 16 časova realizovaće se likovna koloniju-javni likovni čas gdje će osobe sa ivaliditetom crtati uz pomoć likovnih umjetnika iz Nikšića. Biće prisutne osobe sa invaliditetom iz  četiri grada Nikšića, Bara, Mojkovca i Herceg Novog, očekujemo i predstavnike Američke ambasade, opšine Nikšić i drugih NVO. 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com