Evo šta treba da radite kad je pun mjesec kako biste se obogatili! - Volim Podgoricu

Evo šta treba da radite kad je pun mjesec kako biste se obogatili!

Predlažemo vam da iskoristite pun mjesec na najbolji mogući način i saznate kako ova romantična noć može da vam pomogne da se obogatite.

Šta u ovoj romantičnoj noći treba da uradite kako bi vas, što narod kaže, “krenule i pare”?

Savjet nam je i ovoga puta dala niko drugi do 73-godišnja Gročanka Svetlana R. koja je bila više nego raspoložena da sa nama podijeli znanje koje su joj prenijeli njeni stari.

Da bi vam pun mjesec bio saveznik u sticanju novca na brz i jednostavan način sve što treba da uradite jeste da ispoštujete proceduru koju vam predlaže Svetlana.

– Potrebni su vam – list papira, olovka, tegla sa poklopcem, sedam metalnih novčanica i lovorov list. Nakon što ste nabavili sve sa spiska, napišite na papiru koliko vam je novca potrebno i taj isti papir položite u teglu – objašnjava Svetlana dodajući da je potom neophodno da u desnu ruku uzmete sedam novčanica koje ćete pažljivo spuštati u teglu.

Nakon što ste stavili novac u teglu morate da zamislite kako se količina novca uvećava. Međutim ovo “maštanje” ne ide bez prikladnog teksta, koji nam je nakon kraćeg ubjeđivanja Svetlana otkrila.

– Bitno je da šapućete: “Dukati sjaje, dukati zvone, njih je sve više i više u mojim rukama! Dukate dobijam od svakoga, sa svake strane, čak i tamo odakle ga ne čekam. Moje bogatstvo se povećava, novac stalno raste” – izdeklamovala je u cugu Svetlana ističući, međutim, da je bitno i da na lovorovom listu napišete svoje ime i stavite ga u istu teglu.

Tu teglu treba da poklopite i stavite je negdje daleko od očiju ukućana.

Međutim, da i nije tako lako obogatiti se preko noći najbolje pokazuje nastavak Svetlanine priče, prema kojem svaki dan obavezno morate da stavite u teglu po jednu ili dvije novčanice, zamišljajući kako novac dolazi iz potpuno neočekivanih izvora.

– Kada konačno dobijete željeni novac, savjetujem vam da izvadite iz tegle papir i zakopate ga u šumi ili u bašti. Sasvim je u redu ako ga pohranite i u saksiji sa cvijećem – završila je priču za Telegraf Svetlana.

A na vama je da, ako ste voljni, i imate vremena sve ovo isprobate…

(Telegraf.rs)

 

64 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com