Ivan Ivanović od rane zore: Jutro će promijeniti sve! - Volim Podgoricu

Ivan Ivanović od rane zore: Jutro će promijeniti sve!

Voditelj kao autor i producent nove emisije koja u ponedjeljak počinje da se emituje na TV B 92.

AKO ste poželjeli da vam buđenje počne sa osmjehom, od ponedeljka ćete to sebi moći i da priuštite.

Naime, dobro raspoloženje obezbjediće vam birana ekipa emisije “Naše jutro” koja uskoro počinje da se emituje na TV B 92. U društvu šarmantne Marije Kilibarde, Aleksandra Saše Ilića, Baneta Raičevića i jedne od najintrigantnijih “tviterašica” Srbije, sve će biti lepršavije i opuštenije.

Da li je jutro pametnije od večeri pokazaće nam i jedan od naših najpopularnijih voditelja Ivan Ivanović, jer će se sve odvijati pod njegovom autorskom i producentskom palicom. Ako je suditi po sastavu ekipe moglo bi se reći da će sigurno sve biti drugačije u odnosu na ostale emisije sličnog formata.

“Naše jutro” najavljuje se kao projekat kakav do sada nije postojao, a biće drugačiji, prije svega, po tome što pretenduje da bude zabavan. Možda će to mnoge iznenaditi, ističe Ivan, ali slične emisije na svim televizijama pripadaju redakciji informativnog programa. 

– Ovo će biti jedini jutarnji koji radi nezavisna produkcija i u kome informativa nema glavno mjesto. Takođe, i jedini koji će ponuditi edukativne sadržaje mladima. Biće uzbudljivo da kroz rubrike “Naša nauka”, “Naš pravopis”, “Naši stari” i “Naša djeca”… otkrivamo i nama i vama sve ono što niste ni znali da vas zanima.

Od voditelja neki su poznati, a neki će se prvi put pojaviti pred TV kamerama. A biće i iznenađenja.

– Najveće je svakako Marija Kilibarda, koju niko nikada nije mogao ni da zamisli u jutarnjem programu, pa ni ona sama. U stvari, dok je ne vidim u studiju, ni ja ne vjerujem!

Iako iza projekta stoji kao autor i producent, verovatno će se povremeno pojavljivati i kao voditelj emisije. To će sigurno zaintrigirati mnoge gledaoce, s obzirom na to da su navikli da ga viđaju samo u večernjim satima.

– Još uvijek vagam, ali mislim da bih mogao bar jednom nedeljno da odradim emisiju. Iz poštovanja prema ostalima, koji će ustajati u cik zore. Jedino ne znam da li mogu da govorim u to doba.

Pošto vjeruje da je smjeh najbolji pokretač za ljude, potrudiće se da, uz dobro jutro, toga bude najviše. Biće drugačije i puno pozitivnih vibracija. Prštaće od informacija kojima se servisira dobro raspoloženje.

– Drugačije i ne umijem da razmišljam i radim. Vjerujem da je ljudima dosta ljekara, advokata i političara ujutro. To baš i nije idealan početak dana.

Očigledno je da će se emisija, od drugih sličnih, razlikovati i po izboru gostiju. Njihovo dovođenje, kaže Ivan, neće biti osnova ovog programa i time se neće opterećivati. Ipak, otkriva, da bi u jutarnjim satima, rado ugostio Vlada Georgieva.

– Iako smo dobri prijatelji, mislim da bi bilo veoma intersanto da on dođe u jutarnji program. To bi, pre svega, bio neočekivani uspjeh.

(Novosti.rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com