Anćeloti: Ne dirajte mi BBC! - Volim Podgoricu

Anćeloti: Ne dirajte mi BBC!

Trener Reala Karlo Ančeloti rekao je da ne postoji šansa da Garet Bejl, Karim Benzema i Kristijano Ronaldo budu izostavljeni iz startnih 11.

Trio koji mnogi zovu ‘BBC’, po riječima italijanskog stručnjaka, predstavlja osnovu indentita ‘kraljevskog kluba’.

Bejl, Benzema i Ronaldo su se našli na udaru kritika poslednjih nedjelja zbog pada u formi, a sve je kulminiralo remijem na domaćem terenu sa Viljarealom i porazom od Atletika u Bilbau, što je iskoristila Barselona i preuzela čelo Primere.

Osim dva meča na kojima je Ronaldo odrađivao suspenziju, od početka 2015. njih trojica su stalno bili u startnoj postavi i postigli su samo 15 golova. Međutim, Ančeloti ističe da neće mijenjati svoj napad i formaciju 4-4-2. 

“Dok god da su spremni, nema pregovora o njihovom mjestu u startnih 11, jer daju mnogo toga klubu. Vjerujem u njih, a oni nam, bez sumnje, daju naš identitet. Generalno smo u padu forme, a to se ne odnosi samo na njih trojicu. U ovom trenutku tim ne pomaže mnogo napadačima”, naglasio je Ančeloti. 

Upitan da li bi Bejl trebalo da ostane na klupi pošto je postigao samo jedan gol na poslednjih osam utakmica, Italijan je rekao: 

“Onda bih morao da promijenim cio tim.. Benzemu, Kristijana, igrače na sredini terena. Moram da napravim generalnu procjenu šta je dobro za tim. Mislim da Bejl nije zadovoljan kako igra, ali on to razumije i pokušaće da bude bolji”. 

Real trenutno ima bod manje od Barselone u Primeri, a narednu utakmicu igra u utorak, kada dočekuje Šalke u revanšu osmine finala Lige šampiona. ‘Kraljevski klub’ je u prvom meču slavio sa 2:0.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com