Kim Kardašijan: Kad šminker pogriješi - Volim Podgoricu

Kim Kardašijan: Kad šminker pogriješi

Kim Kardašijan godinama nije uzela četkice za šminkanje u ruke, te taj dio sređivanja obavlja njena vjerna šminkerka i prijateljica Džojs Boneli. Međutim, nakon što je starleta Parizom prošetala sa ovako katastrofalnom greškom u šminkanju, zbog koje joj nos djeluje poput Džeksonovog, teško da će se ta saradnja nastaviti.

Kim je inače poznata po tome što voli da nosi šminku sa dosta bronzera, kojim nagrašava konture jagodica, linije brade i nosa, ali izgleda da se ovog puta šminkeru malo više omaklo na nosu.

Iako je na sebi imala seksi providnu kombinaciju, čak ni to nije moglo da skrene pažnju sa nosa, koji sa ovom novom sijenkom neodoljivo podsjeća na nos Dženet i Majkla Džeksona.

Inače, starleta je već operisala nos kako bi izgledao manje i skladnije, pa ovim sjenčenjem samo želi dodatno da ga istakne. I inače joj ide za rukom, jer je šminka Kim Kardašijan već godinama pravi trend među blogerkama i jutjuberkama.

Nažalost, ovog puta joj baš i nije pošlo za rukom. Doduše, uspjela je da privuče pažnju, a to je uvijek plus u svijetu starleta.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com